Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Πόσες τσάντες Bottega Veneta διαθέτει η Ρόζι Χάντιγκτον; Είδαμε ακόμα μια στο Μπέβερλι Χιλς

Πόσες τσάντες Bottega Veneta διαθέτει η ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η βρετανίδα super model είναι μεγάλη θαυμάστρια του Daniel Lee, αναμορφωτή του πολυτελούς ιταλικού brand

Είναι αδιαμφισβήτητα οι «it bags» των τελευταίων μηνών και σε όλες τις μητροπόλεις της μόδας ήταν η πλειοψηφία στις ωραιότερες street style αμφιέσεις με αφορμή τις fashion weeks. Ο λόγος για τις τσάντες του οίκου Bottega Veneta που όλες οι λάτρεις της στυλιστικής επικαιρότητας τις κρατούν στο χέρι και δεν τις φορούν στον ώμο- και αυτό είναι το κορυφαίο τελευταίο trend.

Η βρετανίδα καλλονή Ρόζι Χάντιγκτον θεωρείται πάντως η μεγαλύτερη super fun του σχεδιαστή Daniel Lee, ο οποίος απογείωσε τη δημοτικότητα και τις πωλήσεις του label. Eδώ και ένα χρόνο φοράει διαρκώς τα περιζήτητα και πανάκριβα ομώνυμα αξεσουάρ, τα οποία και λανσάρει σταθερά στο isntagram καταγράφοντας τις αμφιέσεις της. Πρόσφατα άλλωστε, ήταν εκείνη που σαν διάσημο super model και influencer παρουσίασε στα Βρετανικά Βραβεία Μόδας στο Royal Albert Hall  τον Daniel Lee, ο οποίος και θριάμβευσε σε τρεις βασικές κατηγορίες.

Πριν λίγες μέρες o φακός «συνέλαβε» τηn 32χρονη Ρόζι για dinner στο Matsuhisa sushi restaurant στο Μπέβερλι Χιλς μαζί με τον αγαπημένο της, Τζέισον Στέιθαμ, όπου φορούσε τη διάσημη πλέον τσάντα «The Chain Pouch» με τη σούρα και τη χοντρή χρυσή αλυσίδα συνδυασμένη με χαλαρό ανδρόγυνο παντελόνι και sexy πέδιλα, επίσης Bottega Veneta. Ηταν ένα λιτό «εποχικό» outfit που εύκολα μπορούν να υιοθετήσουν όλες οι γυναίκες, με τη γνωστή όμως τσάντα να «φωνάζει» από μακριά. Όμως τα media την προβάλλουν σε πολλά άλλα στιγμιότυπα με τσάντες και παπούτσια αυτής της εταιρείας και αναρρωτιούνται εάν ψώνισε όλη τη συλλογή και έχει ξεπεράσει ακόμα και τη Ριάνα σε ποσότητα αξεσουάρ. Το πλεκτό εφέ, οι σούρες, το μαλακό φίνο δέρμα είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις Bottega Veneta bags ενώ στα παπούτσια οι καπιτονέ επιφάνειες και οι τετράγωνες «μύτες».

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View