Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τήνος: Μια ώρα προσπαθούσαν οι γιατροί να κρατήσουν στη ζωή τον μικρό Γιαννάκη που πνίγηκε από σταφύλι- Τι έδειξε η ιατροδικαστική

Τήνος: Μια ώρα προσπαθούσαν οι γιατροί ν...

Τι λέει ο Σωκράτης Τσαντίρης ο οποίος εξέτασε τη σορό του μικρού Γιαννάκη στην νεκροψία – νεκροτομή που διενήργησε και ολοκλήρωσε πριν από λίγο

Για μια ώρα οι γιατροί του Κέντρου Υγείας Τήνου πάλευαν να κρατήσουν στη ζωή το 3χρονο αγοράκι που πνίγηκε από σταφύλι στο νησί.

Αυτή είναι η τραγική διαπίστωση του ιατροδικαστή κ. Σωκράτη Τσαντίρη ο οποίος εξέτασε τη σορό του μικρού Γιαννάκη στην νεκροψία – νεκροτομή που διενήργησε και ολοκλήρωσε πριν από λίγο.

Μάλιστα, όπως επεσήμανε δεν αποκλείεται κάποια παθολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε το αγοράκι συνδυαστικά με τον πνιγμό να το οδήγησαν στον θάνατο.

Όπως ανέφερε  ο κ. Τσαντίρης «διαπιστώθηκαν ευρήματα οξέα και χρόνια που σχετίζονται με τον θάνατο και θα γίνει περαιτέρω διερεύνηση με ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις. Με απλά λόγια, διενεργήθηκε νεκροψία – νεκροτομή, διαπιστώθηκαν πολλα ευρήματα και ζητήθηκαν στοχευμένες ιστολογικές εξετάσεις για τη διερεύνηση των αιτιών θανάτου και των περιστατικών που συνέβησαν περιθανατίως».

Ο έμπειρος ιατροδικαστής, μάλιστα αναφέρει πως δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να υποκρύπτονται και παθολογικά αίτια που συνδυαστικά με την πνιγμονή να οδήγησαν στον θάνατο και γι αυτό απαιτείται περεταίρω διερεύνηση. Εκτιμά πως ίσως να μην είναι αποκλειστικά αιτία θανάτου η πνιγμονή επειδή έτρωγε σταφύλι το παιδί. Μπορεί να έτρωγε και κάτι άλλο το παιδί και να συνέβη, να εξελίχθηκε επειδή έτρωγε το παιδί εκείνη την ώρα και για αυτό γίνεται πλήρη διερεύνηση. Επισημαίνει δε, ότι το παιδάκι, έζησε τουλάχιστον μια ώρα στο Κέντρο Υγείας όπου οι γιατροί έδιναν μάχη να το κρατήσουν στη ζωή. Δηλαδή η νόσος που το οδήγησε στο θάνατο να εξελίχθηκε σε μια με μιάμιση ώρα. Αυτό προκύπτει από έγγραφα.

Πηγή:newsit

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις