Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Vintage Dior και sunkissed beauty: «Χαμός» για ένα πλάνο της τιμώμενης Αμάλ στη Βενετία

Vintage Dior και sunkissed beauty: «Χαμό...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Τη λαμπερή εικόνα της συζύγου του Τζορτζ Κλούνεϊ επιμελήθηκε ο Δημήτρης Γιαννέτος

«Ντόρο» δεν προκαλούν μόνο οι ταινίες στη Μόστρα αλλά και τα παράλλα event ανθρωπιστικής σημασίας.

Τη διάκριση DVF Leadership Award κατέκτησε στη Βενετία η εντυπωσιακή μεγαλοδικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων Αμάλ Αλαμουντίν Κλούνεϊ ως γυναίκα που καταστρώνει στρατηγική αντιμετώπισης συλλογικών προβλημάτων. Για το τιμητικό βραβείο που απέσπασε ανάμεσα σε άλλες προσωπικότητες είχε στο πλευρό της, τον πάντα πολύ επικοινωνιακό και τρυφερό μαζί της, super star σύζυγό της Τζορτζ Κλούνει αλλά και την σχεδιάστρια και οικοδέσποινα του event Diane von Furstenberg. Θύματα πολέμου και βίας υποστηρίζονται με συνέπεια από το Waging Justice for Women, δηλαδή το ίδρυμα Clooney για τη Δικαιοσύνη. Η Αμάλ ξεχώρισε όπως αναμενόταν στη λαμπερή βραδιά και έγινε «μάχη» για κάθε της πλάνο.

Επέλεξε ένα αιθέριο «νεγκλιζέ» φόρεμα με δαντέλα, στον απαλό τόνο της πούδρας που έπεφτε χαλαρά στο λεπτό της κορμί. Ηταν μια vintage, lingerie δημιουργία του οίκου Dior (2000) όταν ήταν επικεφαλής ο John Galliano. Πλαισιώθηκε από χρυσά πέδιλα και μπρονζέ τσαντάκι σε σύγχρονο, κλασικό style. Το beauty look της όμως σχολιάστηκε περισσότερο. Ο Eλληνας hair stylist και make up expert Δημήτρης Γιαννέτος, που σημειώνει μεγάλη επιτυχία στην Αμερική με πελάτισσες όπως οι Μπρίτνει Σπίαρς, Μέγκαν Φοξ, Μαρία Μενούνος κ.α. ήταν υπεύθυνος για την ανανεωμένη όψη της. Δημιούργησε ένα sunkissed αποτέλεσμα, με ζεστές «British caramel» ανταύγειες στα μαλλιά της και μακιγιάζ σε μπεζ και ροζ αποχρώσεις με πολύ λάμψη.

Στα αναμνηστικά στιγμιότυπα εντοπίσαμε και άλλες διασημότητες όπως οι Εμμα Τόμσον και Ρίτα Ορα αλλά και τις επίσης τιμώμενες Amina J. Mohammed, αναπλ. γενική Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, την κωμικό και συγγραφέα Lilly Singh, την κωδικογράφο- ερευνήτρια του MIT Dr. Joy Buolamwini και την ακτιβίστρια Helena Gualinga. Όμως τα φλας «έλουσαν» αναμφίβολα την Αμάλ, η εκδήλωση έγινε στο πλαίσιο της 80ης κινηματογραφικής Μόστρα.

Ειδήσεις Τώρα

Δήμος Πατρέων: Κατατέθηκαν οι συνδυασμοί- Πόσους «κατεβάζουν» οι παρατάξεις- Η αριθμητική των υποψηφίων

Καιρός- Μαρουσάκης: Έρχεται σφοδρή κακοκαιρία - «Θα θυμίζει Νοέμβριο» - H πρόγνωση για την Πάτρα

«Καλπάζει» η Μισέλ Ομπάμα: Πρώτη σε λίστα επιρροής και style icon στο US Open

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View