Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καιρός- Μαρουσάκης: Έρχεται σφοδρή κακοκαιρία - «Θα θυμίζει Νοέμβριο» - H πρόγνωση για την Πάτρα

Καιρός- Μαρουσάκης:  Έρχεται σφοδρή κακο...

Προειδοποίηση για ενδεχόμενο πλημμυρών

Σφοδρή κακοκαιρία προβλέπει για τις επόμενες ημέρες ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης. Σύμφωνα με την πρόγνωσή του ο καιρός θα αλλάξει από το αύριο, Σάββατο, με τους ανέμους στο Αιγαίο θα ενισχυθούν στους 7-8 μποφόρ.

Τα δύσκολα αναμένονται από τη Δευτέρα, με την κακοκαιρία να διαρκεί έως και την Πέμπτη με τον καιρό να θυμίζει Οκτώβριο – Νοέμβριο, όπως είπε.

«Από τις αρχές της άλλης εβδομάδας, δηλαδή τη Δευτέρα και στη συνέχεια, περιμένουμε μια ιδιαίτερα σημαντική κακοκαιρία. Θα θυμίσει ο καιρός προχωρημένο φθινόπωρο, δηλαδή Οκτώβριο – Νοέμβριο. Θα έχουμε πολλές βροχές, επικίνδυνες βροχές, δεν αποκλείεται να έχουμε και πλημμυρικά επεισόδια.

Η θερμοκρασία θα πέσει κατακόρυφα. Θα χτυπήσει ολόκληρη τη χώρα. Είναι ένα κύμα κακοκαιρίας, το οποίο θα ξεκινήσει από τα Βαλκάνια και θα καταλήξει προς τα νοτιότερα τμήματα του Ιονίου» ανέφερε

Μάλιστα, εκτιμάται πως το κύμα κακοκαιρίας, το οποίο θα ξεκινήσει από τα Βαλκάνια και θα καταλήξει προς τα νοτιότερα τμήματα του Ιονίου, θα χτυπήσει όλη τη χώρα.

Όπως τονίζει ο μετεωρολόγος: «Σίγουρα θα επανέλθουμε και πάλι σε πιο φυσιολογικές συνθήκες. Απλά να πούμε ότι είναι μια εποχή που είναι πολύ θερμές οι θάλασσές μας και άρα σίγουρα τα φαινόμενα που θα προκύψουν θα είναι αρκετά επικίνδυνα».

Ο καιρός στην Πάτρα σύμφωνα με το meteo

 

Σύμφωνα με την ως τώρα πρόγνωση του meteo.gr για τον καιρό των επόμενων ημερών στην Πάτρα, βροχοπτώσεις αναμένονται την Τρίτη 5 και την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις