Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Ralph Lauren: Γιόρτασε τη Νέα Υόρκη και την Αμερική, τον αποθέωσαν διασημότητες

Ralph Lauren: Γιόρτασε τη Νέα Υόρκη και ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Στην πασαρέλα η Κρίστι Τέρλιγκτον, front row η Τζένιφερ Λόπεζ, μοναδική η διακόσμηση

Θεωρείται ο «βασιλιάς της αμερικάνικης μόδας» με style αναγνωρίσιμο και πολυαγαπημένο.

Tί κι αν είναι 83 ετών; Ο δισεκατομμυριούχος σχεδιαστής και επιχειρηματίας που έχτισε μια ολόκληρη life style αυτοκρατορία, επέστρεψε στη New York Fashion Week με show και δείπνο γεμάτο φίλους του super stars.

Ηταν η πιο ξεχωριστή στιγμή των τελευταίων ημερών για τους θιασώτες της εβδομάδας μόδας. Νταιάν Κίτον, Tζένιφερ Λόπεζ, Τζούλιαν Μουρ, Αμάντα Σέιφριντ, Λόρα Ντερν, Εμμα Ρόμπερτς, Πόπι και Κάρα Ντελεβίν, Ελσα Χοσκ, Ρέιτσελ Μπροσνάχαν, Ρόμπιν Ράιτ, Φιλιπίν Λιρόι- Μπολιέ, Σέριλ Κρόου, Μίντι Κάλινγκ, Κέρι Ράσελ, ο κούκλος του Bridgerton, Τζόναθαν Μπέιλι αλλά και οι Αννα Γουίντουρ- Εντουαρντ Ενινφούλ από πλευράς Vogue, ήταν μεταξύ άλλων εκεί.

Ο οίκος που έχει «ντύσει» εμβληματικά καταστήματα αλλά και αξεπέραστους χώρους εστίασης στη Νέα Υόρκη θέλησε να υπογραμμίσει την καταγωγή του. Το παιδί από το Μπρονξ που κέρδισε μυθικά πλούτη και παγκόσμια δόξα εμπνεύστηκε από τη λάμψη και τα parties της μεγαλούπολης, όπως αποτυπώνεται στο «The Great Gatsby» αλλά και τις παραδοσιακές εξοχές των cowboys. «Επιτέλους, η Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη είναι Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη εξαιτίας του» σχολιάστηκε στο event.

Στην πασαρέλα, χειροκροτήθηκαν αρχειακά κομμάτια που αναβίωσαν ανανεωμένα, πολλά μεταλιζέ, φούστες σαρόνγκ και άφθονο στολισμένο denim. Χρυσό, κρόσσια, ντραπαριστά σατέν σε πρώτο πλάνο. H συλλογή για την επόμενη άνοιξη 2024 χαρακτηρίστηκε από τον ίδιο ένα καινούριο ρομάντζο «cool and sophisticated». Παρουσιάστηκε στο Brooklyn Navy Yard, που μετατράπηκε σε loft με πολυέλαιους και καρέκλες Louis XVI. Συμμετείχαν τα super models Κρίστι Τέρλιγκτον και Νατάλια Βοντιάνοβα που έχουν γράψει τη δική τους fashion  ιστορία. H τραπεζαρία είχε διακοσμηθεί με έμπνευση το πολυφωτογραφημένο ράντσο του Ralph Lauren στο Κολοράντο. Aγρια τριαντάφυλλα στις ανθοσυνθέσεις και τα τραπεζομάντηλα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View