Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Tζίτζι Χαντίντ, Νέα Υόρκη: «Εσωσε» το Victoria's Secret event από την κακογουστιά ολόγυρα...

Tζίτζι Χαντίντ, Νέα Υόρκη: «Εσωσε» το Vi...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Με ντραπέ φόρεμα Ferragamo, το 28χρονο super model ήταν η μόνη επίκαιρη fashion παρουσία

Πτυχές από πάνω ως κάτω.

Mε το λεγόμενο «ruched dress», το είδος φορέματος με τις σούρες και τα ντραπαρίσματα, που κάνει θραύση στη διεθνή αγορά, ξεχώρισε η αμερικανίδα καλλονή Τζίτζι Χαντίντ στο promo event της εκπομπής «Victoria's Secret- The Tour» στη Νέα Υόρκη.

Πρόκειται για το ντοκιμαντέρ που θα κάνει πρεμιέρα στο Amazon Prime 26 Σεπτεμβρίου, ως απόπειρα μιας νέας, θετικής εικόνας για το διάσημο σήμα εσωρούχων. Το 28χρονο super model έδωσε το παρών ντυμένη trendy, με total look του ανανεωμένου οίκου Ferragamo. Γιατί ναι μεν, το στενό, μίντι πατρόν ανέδειξε την δίμετρη σιλουέτα της αλλά ταυτόχρονα ήταν επίκαιρο, θηλυκό και αξιοπρεπές.

Το κίτρινο χρώμα, που μαζί με το λάιμ, το γαλάζιο και το γκρι είναι οι αποχρώσεις που θα μας απασχολήσουν περισσότερο μετά την κατηγορηματική πρωτοκαθεδρία του κόκκινου στη χειμερινή γκαρνταρόμπα, το λατρέψαμε. Το συνδύασε με μαύρα αξεσουάρ σε ιδιαίτερο design, nude pink make up και wet hairstyle.

Aντιθέτως, οι άλλες παρευρισκόμενες προκάλεσαν μια οπτική σύγχυση στυλιστικά. Απλούστερα θα μιλούσαμε για γενική κακογουστιά. Η Εμιλι Ραταζκόβσκι με τοπ- παντελόνι από δέρμα έδειχνε» δεύτερη, η κόρη της Μαντόνα ήταν σχεδόν γυμνή, η Τζούλια Φοξ σαν τυλιγμένη σαν σακούλα, Αντριάνα Λίμα και Κάντις Σουάνεπολ απέπνεαν μάλλον ξεπερασμένη σοβαροφάνεια και πολλές άλλες επέλεξαν διαφάνειες και lingerie στοιχεία, τα οποία εκτός της φαντασμαγορίας του show φάνηκαν κιτς. Δείτε και θα καταλάβετε. Και μην ξεχάσετε να αποκτήσετε το δικό σας ruched dress, είναι τάση από το καλοκαίρι και τώρα εδραιώνεται στη ντουλάπα κυρίως σε μαύρο.  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View