Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Κιάρα Φεράνι: Τα πιο χαριτωμένα πλάνα της πρώτης σχολικής μέρας των παιδιών της

Κιάρα Φεράνι: Τα πιο χαριτωμένα πλάνα τη...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η influencer- φαινόμενο ήταν βέβαια stylish και σε αυτή την περίσταση…

Η 36χρονη Κιάρα Φεράνι, πάμπλουτη πλέον influencer, επιχειρηματίας, σχεδιάστρια, δεν παρέλειψε να ανεβάσει στο Instagram την πρώτη μέρα των παιδιών της στο σχολείο. Αλλωστε, επιμένει να προβάλλει την οικογενειακή της ζωή, πέρα από το προσωπικό της βεστιάριο.

Αυτή τη φορά χάρισε στους εκατομμύρια ακολούθους της τις πιο χαριτωμένες εικόνες, καθώς ο 5,5 ετών Λεόνε πηγαίνει στην α δημοτικού, ενώ η 2,5 ετών Βιτόρια ξεκινάει το νηπιαγωγείο.

 «Πρώτη μέρα στο Δημοτικό για τον Leo και στο Νηπιαγωγείο για τη Vitto. Ήταν ένα συγκινητικό πρωινό», έγραψε κάτω από τις φωτογραφίες. Η Κιάρα ξεπροβόδισε τα μικρά μαζί με τον 33χρονο, ράπερ σύζυγό της Fedez. Εκείνη φορούσε λευκό μπλουζάκι, πλεκτή φούστα, μοκασίνια και τσάντα Tods ενώ εκείνος απλό τι- σερτ και μαύρο τζιν με τα τατουάζ να «βγάζουν μάτι» όπως πάντα.

Το αγαπημένο και πολυταξιδεμένο ζευγάρι ζει μεταξύ Μιλάνου και Λος Αντζελες. Πρόσφατα αντιμετώπισαν μια σοβαρή περιπέτεια υγείας του τραγουδιστή, που τους έδεσε περισσότερο. Το διόροφο διαμέρισμά τους στην ιταλική μητρόπολη της μόδας και εκτός ιστορικού κέντρου, ανήκει σε ένα πολύ εντυπωσιακό συγκρότημα στο quartiere CityLife και έχει την υπογραφή του αρχιτεκτονικού γραφείου 131design.  

Θυμίζουμε πως η Κιάρα γεννήθηκε στην Κρεμόνα και έχει αποφοιτήσει από το φημισμένο, μιλανέζικο πανεπιστήμιο Μποκόνι. Η απήχηση και η επιτυχία του πρωτοποριακού blog της The Blonde Salade έχει μελετηθεί από το Harvard, έχει οδηγήσει σε δεκάδες εξώφυλλα, συνεργασίες, αλλά βιογραφικό φιλμ. Επικεφαλής ενός ομίλου 30 εκατομμυρίων ευρώ, παραμένει απίστευτα επιδραστική. Το φοβερό είναι πως όλα άρχισαν το 2009, όταν έδωσε 10 δολάρια για τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας…

Ειδήσεις Τώρα

Πατρινός ο καπετάνιος του Blue Horizon που κατηγορείται με άλλους τρεις για τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη

To trend… «άτακτη γραμματέας» στη Miu Miu έχει shopping επακόλουθα και ολίγον ξεμάλλιασμα

Prince William: Εκανε την ανατροπή ξεπερνώντας την Κέιτ Μίντλετον σε δημοτικότητα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View