Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Prince William: Εκανε την ανατροπή ξεπερνώντας την Κέιτ Μίντλετον σε δημοτικότητα

Prince William: Εκανε την ανατροπή ξεπερ...

Σε νέα δημοσκόπηση ψηφίστηκε ως το πιο αγαπητό μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας

Εχει κατακτήσει τις καρδιές του κόσμου ο διάδοχος του θρόνου στη Βρετανία.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ανακηρύχθηκε ο πιο δημοφιλής ανάμεσα στα μέλη της βασιλικής οικογένειας, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση. Μεγάλη εντύπωση κάνει ότι ξεπέρασε σε δημοτικότητα και τη σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον που θωρείται φαινόμενο επιρροής στην Αγγλία. Βέβαια η πρωτιά είναι οριακή. Η δημοσκόπηση δόθηκε στη δημοσιότητα τη Δευτέρα, μία εβδομάδα πριν από τη συμπλήρωση ενός έτους από τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ στις 8 Σεπτεμβρίου. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι το 61% των Βρετανών τάσσεται υπέρ της μοναρχίας – μειωμένο ελάχιστα μετά την έκρηξη αγάπης που προκάλεσε η είδηση του θανάτου της Ελισάβετ, σε ηλικία 96 ετών, έπειτα από 70 χρόνια μοναρχίας.

Ο William έχει ποσοστό εύνοιας 74%, ενώ η Kate βρίσκεται στο 72%. Η πριγκίπισσα Anne – η 73χρονη αδελφή του Κάρολου – έρχεται τρίτη με 73%, σύμφωνα με το YouGov.

Ο βασιλιάς Κάρολος, ο οποίος ανέβηκε στον θρόνο μετά τον θάνατο της μητέρας του στις 8 Σεπτεμβρίου του περασμένου έτους, αντιμετωπίζεται θετικά από το 60% των Βρετανών. Όπως ήταν αναμενόμενο, στις τελευταίες θέσεις των πιο δημοφιλών μελών της βασιλικής οικογένειας, είναι ο πρίγκιπας Harry με τη σύζυγό του Meghan Markle, οι οποίοι συγκεντρώνουν ποσοστά 31% και 24% αντίστοιχα, ενώ ο πρίγκιπας Andrew βρίσκεται στον… πάτο της δημοφιλίας καθώς αντιμετωπίζεται θετικά μόνο από το 6% των πληθυσμού. Θυμίζουμε ότι ο Oυίλιαμ είναι 41 ετών και έχει σπουδάσει στο κολέγιο Eton. Eίναι επικεφαλής 30 φιλανθρωπικών και στρατιωτικών θεσμών και οργανισμών ενώ από το γάμο του το 2011 έχει αποκτήσει τρία παιδιά.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View