Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Mέσα στο φθινόπωρο The Crown 6, πεθαίνει η Lady D- έρχεται η Μίντλετον

Mέσα στο φθινόπωρο The Crown 6, πεθαίνει...

Η πολυβραβευμένη σειρά ολοκληρώνεται φθάνοντας χρονικά στις αρχές του 2000

Η εμβληματική και πολυσυζητημένη υπερπαραγωγή για τη βρετανική βασιλική οικογένια «The Crown- Το Στέμμα» φθάνει στο φινάλε της.

Το Netflix μας έδωσε κιόλας μια ιδέα από την έκτη και τελευταία σεζόν, που εστιάζει στα γεγονότα από τα τέλη της δεκαετίας του ’90 έως τις αρχές της δεκαετίας του 2000, συμπεριλαμβάνοντας και τον τραγικό θάνατο της Πριγκίπισσας Νταϊάνα το 1997.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, αλλά η υπεύθυνη περιεχομένου του Netflix, Bela Bajaria, επιβεβαίωσε στο Deadline ότι ο αποχαιρετιστήριος κύκλος θα προβληθεί το φθινόπωρο του 2023. Η ηθοποιός Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι θα επαναλάβει τον ρόλο της ως Νταϊάνα, πριγκίπισσα της Ουαλίας και ο Ντόμινικ Γουέστ διατηρεί το ρόλο του πρίγκιπα Καρόλου.

Στις 2 Σεπτεμβρίου 2022, το Deadline δημοσίευσε την είδηση ότι, μετά από μια εξαντλητική διαδικασία κάστινγκ, το «The Crown» είχε επιλέξει τους ρόλους του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον για την 6η σεζόν.

Δύο ηθοποιοί θα υποδυθούν τον πρώτο καθώς ωριμάζει από έφηβος σε νεαρό φοιτητή: Ο Ρούφους Κάμπα θα τον ενσαρκώσει στα 15 του χρόνια, καθώς παλεύει να αντιμετωπίσει τον θάνατο της μητέρας του, Νταϊάνα- και ο Εντ Μακβέι Ed McVey θα τον  υποδυθεί ως νεαρό ενήλικα. Ετσι, θα τον δούμε φοιτητή  όταν φλέρταρε τη μελλοντική Δούκισσα  και σύζυγό του, την οποία και γνώρισε στο St. Andrews το 2001.

 Εν τω μεταξύ, η νεοφερμένη Μεγκ Μπέλαμι μεταμορφωθεί σε Κέιτ Μίντκλετον. Ετσι, η σειρά θα σηματοδοτήσει το ντεμπούτο και των τριών παραπάνω ηθοποιών στην tv. Στις 17 Μαρτίου δόθηκαν στην κυκλοφορία οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα ενώ τα πρώτα επίσημα στιγμιότυπα ακολούθησαν στις 27 Απριλίου. Aνυπομονούμε λοιπόν.

 

 Ειδήσεις Τώρα

Αεροδρόμιο Αράξου: Η επιστροφή στους 150.000 επιβάτες, οι VIP και η Λάλα Σάλμα του Μαρόκου μετά της οικογενείας

Στον Gucci βασιλεύει το νούμερο 1 παντελόνι της σαιζόν, super άνετο και oversized

«Οnly Venezia» by Armani, Σοφία Λόρεν και Τζέσικα Τσαστέιν στο μαγευτικό show- party

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View