Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τέλος τα γυρίσματα για το The Crown - Το καστ χορεύει συγκινημένο στον γάμο του Καρόλου

Τέλος τα γυρίσματα για το The Crown - Το...

Το καστ και οι συντελεστές του The Crown ήταν εμφανώς συγκινημένοι, καθώς ολοκλήρωναν τις τελευταίες σκηνές της σειράς.

Ήταν επτά πολυτάραχα χρόνια για την ιστορική σειρά του Netflix, " The Crown".

Από τότε που έκανε πρεμιέρα στις οθόνες μας το 2016, το «The Crown» έσπασε αναρίθμητα ρεκόρ, ενθουσίασε τους θεατές, κέρδισε βραβεία, προκάλεσε αντιδράσεις, δίχασε, σταμάτησε, ξαναξεκίνησε, και στην πορεία, κέρδισε με το σπαθί του τον τίτλο ενός από τα πιο δημοφιλή σήριαλ στην ιστορία της πλατφόρμας.

Η επερχόμενη έκτη και τελευταία σεζόν της σειράς, που θα πραγματευτεί μερικά από τα πιο θυελλώδη χρόνια της βρετανικής βασιλείας, αποτελεί πολυαναμενόμενο τηλεοπτικό event -και την Παρασκευή, η σειρά έφτασε ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στην ολοκλήρωσή της.

Σύσσωμο το καστ και οι συντελεστές παρευρέθηκαν στα γυρίσματα της τελευταίας σκηνής του σώου, τον γάμο δηλαδή του Καρόλου με την Καμίλα: Οι Ντόμινικ Γουέστ και Ολίβια Γούιλιαμς, που ενσαρκώνουν το ανδρόγυνο, περπάτησαν καλοντυμένοι στους δρόμους του Ρότσεστερ αναπαράγοντας τον πολιτικό γάμο του 2005, και αφού ολοκλήρωσαν τα γυρίσματα, ξεκίνησαν να χορεύουν εμφανώς συγκινημένοι στους ρυθμούς της ορχήστρας. Μαζί τους, το υπόλοιπο καστ αλλά και ένας «στρατός» από κομπάρσους, έλαβαν μέρος περιχαρείς στους εορτασμούς.

Το τέλος των γυρισμάτων αποτελεί μνημειώδες γεγονός για την τηλεοπτική σειρά, που συμπληρώνει φέτος 7 χρόνια παρουσίας στη συνδρομητική πλατφόρμα και αναμένεται να ρίξει αυλαία κάποια στιγμή πριν το τέλος του χρόνου. Πέρα από τον 53χρονο Γουέστ και την 54χρονη Γουίλιαμς, στη σκηνή συμμετείχε ο Λούθερ Φορντ, που ενσαρκώνει τον Πρίγκιπα Χάρι, η Κλαούντια Χάρισον στο ρόλο της Πριγκίπισσας Άννας, καθώς και ο Εντ ΜακΒι στο ρόλο του Γουίλιαμ.

Ενώ ο βασιλικός γάμος είχε λάβει χώρα στο Γουίντσορ, τα γυρίσματα έλαβαν χώρα στο Ρότσεστερ, με την Γουίλιαμς να φοράει μία ακριβή ρέπλικα του λευκού γαμήλιου outfit της Καμίλα, και τον Γουέστ να φοράει ένα πρωινό κοστούμι με γκρι ριγέ παντελόνι και ασημένιο γιλέκο.

Η 6η και τελευταία σεζόν της σειράς θα εξερευνήσει τα πρώτα χρόνια της νέας χιλιετίας, την ενηλικίωση των Γουίλιαμ και Χάρι, τον θάνατο της Νταϊάνα αλλά και σύσσωμες τις βασιλικές διενέξεις που έλαβαν χώρα μέχρι και το 2005.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight