Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πρίγκιπας Χάρι: Θα «κάθεται 10 σειρές πίσω» από τα άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας στη στέψη

φωτό από fb  The Royal Family

φωτό από fb The Royal Family

Ο πρίγκιπας Χάρι θα «κάθεται 10 σειρές πίσω» από τα άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας στη στέψη του βασιλιά Καρόλου και «δεν θα τριγυρνάει», ισχυρίζεται ειδικός στις βρετανικές ταμπλόιντ

Ο πρίγκιπας Χάρι θα «κάθεται 10 σειρές πίσω» από τα άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας στη στέψη του βασιλιά Καρόλου και «δεν θα τριγυρνά», λένε ειδικοί, καθώς πλησιάζει η μεγάλη μέρα.

Ο πρώην μπάτλερ Πολ Μπάρελ είπε ότι πιστεύει ότι δεν υπάρχει «καμία πιθανότητα» συμφιλίωσης και ότι ο «έκπτωτος» πρίγκιπας θα κάθεται πολύ πίσω από άλλα ανώτερα στελέχη της βασιλικής οικογένειας στη στέψη του πατέρα του πριν κάνει μια εσπευσμένη έξοδο, σύμφωνα με ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας.

 Ο Μπάρελ θεωρεί ότι ο δούκας του Σάσεξ μπορεί να έχει λίγο χρόνο για να μιλήσει με τον Βασιλιά ή τον αδερφό του, τον Πρίγκιπα της Ουαλίας, κατά την επίσκεψή του τον επόμενο μήνα. Πρόσθεσε ωστόσο ότι δεν υπάρχει «καμία πιθανότητα» συμφιλίωσης μετά τις συνέπειες από τα αποκαλυπτικά απομνημονεύματά του Spare νωρίτερα φέτος, αναφέρει η Sun.

Παρά την απογοήτευση που μπορεί να του προκαλέσει, η θέση του πρίγκιπα Χάρι θα μπορούσε να είναι χρήσιμη αν θέλει να κάνει μια γρήγορη έξοδο, αποκάλυψε ο πρώην βοηθός της βασιλικής οικογένειας. Ο Μπάρελ είπε στο GB News: «Δεν θέλει να περνά πολύ χρόνο γύρω τους. Νομίζω ότι θα τύχει μιας πολύ παγωμένης υποδοχής από τους Ουίνδσορ».

Πολλοί εικάζουν ότι θα μπορούσε να μπει και να βγει από το Ηνωμένο Βασίλειο εντός 24 ωρών. «Έρχεται να κάνει την εμφάνισή του και έρχεται γιατί ο πατέρας του θέλει να είναι εκεί». Ο Μπάρελ, ο οποίος ήταν συνοδός της πριγκίπισσας Νταϊάνα, είπε ότι ο βασιλιάς «θα χαρεί» που και οι δύο γιοι του θα είναι παρόντες στη στέψη του.

Ο Χάρι θα παραστεί μόνος στον εορτασμό της στέψης στις 6 Μαΐου, ενώ η Μέγκαν φροντίζει τον γιό τους, Πρίγκιπα Άρτσι στα τέταρτα γενέθλιά του και την πριγκίπισσα Λίλιμπετ στην Καλιφόρνια.

Η Δούκισσα του Σάσεξ εν τω μεταξύ είπε ότι ο ισχυρισμός ότι χάνει τη στέψη της λόγω μιας επιστολής που έστειλε στον βασιλιά Κάρολο για ρατσισμό και «ασυνείδητη προκατάληψη» μέσα στη βασιλική οικογένεια είναι «ειλικρινά γελοία».

Την Παρασκευή, αναφέρθηκε ότι η Μέγκαν Μαρκλ έγραψε στον βασιλιά Κάρολο μετά τη συνέντευξή της με την Όπρα και φέρεται να κατονόμασε το άτομο που κατηγορήθηκε ότι έκανε εικασίες για το χρώμα του δέρματος του αγέννητου γιου της, Άρτσι.

Γίνεται κατανοητό ότι εστάλη ως απάντηση σε μια επιστολή από τον Βασιλιά - το μόνο ανώτερο μέλος της οικογένειας που ήρθε σε επαφή με τη Δούκισσα αφού η Μέγκαν και ο Χάρι πήραν συνέντευξη από την Όπρα Γουίνφρεϊ τον Μάρτιο του 2021.

Πηγές κοντά στους Σάσεξ είπαν οτι «Η Δούκισσα του Σάσεξ κάνει τη ζωή της στο παρόν, χωρίς να σκέφτεται την αλληλογραφία πριν από δύο χρόνια που σχετίζεται με συνομιλίες πριν από τέσσερα χρόνια. Οποιαδήποτε άλλη πρόταση είναι ψευδής και ειλικρινά γελοία».

 πηγή newsbomb.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight