Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Ξανακυκλοφορεί η αγαπημένη Dior bag της Νταιάνα λόγω του πέμπτου κύκλου «The Crown»

Ξανακυκλοφορεί η αγαπημένη Dior bag της ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Είναι η τσάντα που ξαναβαπτίστηκε από το παρατσούκλι Lady D, της είχε προσφερθεί ως δώρο στο Μέγαρο των Ηλισίων

Μια εμβληματική τσάντα- επένδυση του οίκου Dior, που συγκαταλέγεται στα κλασικά μοντέλα δίχως ημερομηνία λήξης θα κυκλοφορήσει και πάλι σε 200 συλλεκτικά κομμάτια με αφορμή τον πέμπτο, πολύκροτο κύκλο της πολυβραβευμένης τηλεοπτικής σειράς The Crown. Πρόκειται για το χαρακτηριστικό, καπιτονέ σχέδιο Lady Dior, που αρχικά ονομαζόταν Chouchou, αλλά από τη στιγμή που την κράτησε η αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταιάνα, ξαναβαπτίστηκε χάρη στις αυτόματα απογειωμένες πωλήσεις της.

Η πριγκίπισσα Νταιάνα

Η πριγκίπισσα Νταιάνα

Η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι στο The Crown

Η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι στο The Crown

Συγκεκριμένα, με αφορμή μια βασιλική  επίσκεψη στη Γαλλία το 1995, η Νταιάνα πήρε ως δώρο από την τότε πρώτη κυρία Μπερναντέτ Σιράκ στο Μέγαρο των Ηλυσίων την εν λόγω τσάντα, την οποία λάτρεψε. Την φόρεσε άμεσα σε έκθεση του Paul Cézanne στο Grand Palais ενώ ακολούθησαν διάφορες εμφανίσεις της με αυτό το αξεσουάρ.

Αθελά της εξελίχθηκε άτυπα σε πρέσβειρα της τσάντας καθώς λόγω της ονομασίας Lady D που την ακολουθούσε, γεννήθηκε και το όνομα Lady Dior bag.

 Η πρώτη εκδοχή που κράτησε η πριγκίπισσα ήταν σε μπλε σατέν ύφασμα, ωστόσο στη συνέχεια παρουσιάστηκε σε διάφορα χρώματα, μεγέθη και υλικά.  Η διαχρονική γοητεία της σε συνδυασμό με την εμφάνισή της στον πολυσυζητημένο νέο κύκλο του The Crown έπεισαν τη Maria Grazia Chiuri, καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου να την επαναλανσάρει σε  updated version. Θυμίζουμε ότι και η πανύψηλη αυστραλή ηθοποιός  Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι που ενσαρκώνει την Νταιάνα στο σήριαλ σχετίζεται με τον Dior ως ambassador κοσμημάτων του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View