Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Τhe Crown: Με Dior τουαλέτα –«μνημόσυνο» στη Νταιάνα η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι στην πρεμιέρα

Τhe Crown: Με Dior τουαλέτα –«μνημόσυνο»...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η πανύψηλη αυστραλή ηθοποιός έστρεψε δικαιωματικά πάνω της όλα τα βλέμματα στο Λονδίνο

Στο επίκεντρο της προσοχής ήταν η 32χρονη πρωταγωνίστρια Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι του 5ου κύκλου του πολυβραβευμένου σήριαλ The Crown στην επίσημη πρεμιέρα στο Λονδίνο. Με ύψος 1.90 και υπερβολικά λεπτή, η ανερχόμενη star που ενσαρκώνει τη Lady D, διάλεξε μια μαύρη τουαλέτα του οίκου Dior, από τη φετινή couture collection του καλοκαιριού, που απαίτησε 300 ώρες χειροποίητης εργασίας στο διάσημο ατελιέ. Το φόρεμα, φίνο και glam ταυτόχρονα, ήταν στράπλες με ένα χαρακτηριστικό μαντήλι στο λαιμό, συνδεδεμένο με εντυπωσιακά δεσίματα στη γυμνή πλάτη. Βέβαια δεν επιλέχθηκε τυχαία: Ηταν σαφής αναφορά σε αντίστοιχο strapless maxi dress που είχε φορέσει η αξέχαστη πριγκίπισσα Νταιάνα το 1997 στο Φεστιβάλ των Καννών, σε σιέλ απόχρωση με τη βρετανική ετικέτα Catherine Walker.

Όπως έγραψαν κορυφαία fashion media όπως Vogue και Harpers Bazaar, το εν λόγω ρούχο ήταν ένα δείγμα της ισχυρής στυλιστικής επιρροής της Νταιάνα που επαναπροσδιόρισε το royal style από τη στιγμή που αυτονομήθηκε από τη θλιβερή σχέση της με τον Κάρολο.

Η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, συνδύασε την υπέροχη τουαλέτα με κοσμήματα Dior και παπούτσια Manolo Blahnik επιτυγχάντας μια αξιομνημόνευτη «elegant silhouette» σύμφωνα με τα δημοσιεύματα. Τα σκουλαρίκια και τα βραχιόλια της από διαμάντια, κίτρινο και ροζ χρυσό έκαναν επίσης μεγάλη εντύπωση προερχόμενα από τις σειρές  Rose Dior Couture και Dior Joaillerie. (Η Νταιάνα στο αντίστοιχο outfit είχε προτιμήσει κρεμαστά σκουλαρίκια με ακουαμαρίνα). Το χτένισμα της πρεμιέρας ήταν χαλαρό σινιόν και το μακιγιάζ διακριτικό. 

Δίπλα στη Ντεμπίκι ήταν όλο το καστ της σειράς που μόλις ξεκίνησε στο Netflix. Η Ιμέλντα Στάουντον (παίζει τη βασίλισσα Ελισάβετ) έδωσε το παρόν με ανδρόγυνο κοστούμι και γραβάτα  ενώ ο Ντόμινικ Γουέστ (Κάρολος) ήταν πολύ εκδηλωτικός. Θυμίζουμε πως τα νέα επεισόδια αποτυπώνουν την πιο σκοτεινή δεκαετία για τη βασιλική οικογένεια γεμάτα καταστροφές, σκάνδαλα και αμφισβήτηση του ρόλου της.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View