Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι: Βρέθηκε επιτέλους η princess Diana του πολύκροτου «Τhe Crown»

Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι: Βρέθηκε επιτέλους η ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η πανύψηλη αυστραλέζα θα υποδυθεί την αξέχαστη πριγκίπισσα και αδιαμφισβήτητο λαικό είδωλο στους δυο τελευταίους κύκλους του σήριαλ

Η 29χρονη αυστραλέζα που γνωρίσαμε ως μοιραίο θηλυκό στο γυναικείο, περιπετειώδες θρίλερ «Οι χήρες» θα ενσαρκώσει την πριγκίπισσα Νταιάνα στις δυο τελευταίες σαιζόν –νούμερο 5 και 6- του πολύκροτου και δημοφιλέστατου σήριαλ εποχής «The Crown» που εστιάζει στη ζωή της βασίλισσας Ελισάβετ και όλου του περίγυρού της. Με απίστευτα εντυπωσιακή φιγούρα, καθώς έχει ύψος 1.91, είναι πάρα πολύ αδύνατη και διαθέτει μοναδική χάρη ως κόρη χορευτών μπαλέτου, η ανερχόμενη ηθοποιός κατόρθωσε να πάρει τον πλέον περιζήτητο ρόλο της διάσημης και βραβευμένης ιστορικής σειράς.

Γεννημένη στο Παρίσι και  με ευρωπαικές ρίζες έχει καταφέρει να κερδίσει σημαντικά βραβεία και υποψηφιότητες μέσα σε μια δεκαετία. Από τα πρώτα της βήματα έγινε εξώφυλλο στην αυστραλέζικη Vogue. Εχει παίξει ήδη στα φιλμ The great Gatsby, Guardians of the Galaxy 2 και 3, Everest, Tenet προσελκύοντας το ενδιαφέρον κορυφαίων σκηνοθετών του σύγχρονου Χόλιγουντ. Η έμφυτη κομψότητά της αλλά και τα χρώματα του English rose φαίνεται πως την κάνουν ιδανική για να μεταμορφωθεί στην αδικοχαμένη πριγκίπισσα της Ουαλίας. «Είναι πραγματικό προνόμιο και τιμή να λάβω μέρος σε αυτή την αριστουργηματική σειρά, η οποία με συνεπήρε από το πρώτο επεισόδιο» δήλωσε όταν ανακοινώθηκε η συμμετοχή της. Η Ντεμπίκι θε έχει στο πλευρό της ως πρωταγωνίστρια την Ιμέλντα Στάουντον – η οποία διαδέχεται τις Κλερ Φόι και Ολίβια Κόλμαν υποδυόμενη την ώριμη πλέον βασίλισσα Ελισάβετ, ενώ τη Μάργκαρετ Θάτσερ θα παίξει η Γκίλιαν Αντερσον. Οι οπαδοί της σειράς θα χρειαστεί πάντως να περιμένουν την επόμενη χρονιά για να τις δουν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View