Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Victoria’s Secret: Με επικεφαλής «Icon» την 42χρονη Ζιζέλ ξαναπροσπαθεί να ορθοποδήσει…

Victoria’s Secret: Με επικεφαλής «Icon» ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η βραζιλιάνα super model επιστρέφει στο label από το οποίο έφυγε το 2006 επειδή ντρεπόταν

Τις πλέον αναγνωρίσιμες καλλονές της εποχής μας, Ζιζέλ Μπουντχεν, Ναόμι Κάμπελ, Εμιλι Ραταζκόβσκι, Χέιλι Μπίμπερ, Αντριάνα Λίμα, Κάντις Σουάνεπολ, Αντούτ Ακές, Παλόμα Ελσεσσερ  κ.α. επιστρατεύει η αμερικάνικη εταιρεία εσωρούχων Victoria’s Secret για να αναδείξει την καινούρια συλλογή της «The Icon».

Η νέα καμπάνια δείχνει πάντως πιο αρτίστικη, δίχως το έξαλλο party mood των ένδοξων εποχών του brand με τα περιβόητα, ημίγυμνα «αγγελάκια».  Η φωτογράφιση έγινε λίγο πριν παρουσιαστεί το «Victoria’s Secret’s World Tour», το fashion show-ντοκιμαντέρ με συλλογές 20 σχεδιαστών, αλλά και δημιουργίες του label.

H εταιρεία προσπαθεί και πάλι να ανακτήσει την αίγλη και την εμπορικότητά της. Την τελευταία πενταετία μετά την απογοητευτική απήχηση του τελευταίου show, επιχείρησε να ανανεώσει το προφίλ της με με τρανς και plus size μοντέλα, αλλά και γυναίκες άνω των 50, δίχως να το πετύχει. Σήμερα, λανσάρει μια καμπάνια με τα διασημότερα supemodels, τα οποία είχε μούσες παλιότερα.  

Τα διεθνή media βέβαια δεν έχουν πειστεί πως θα τα καταφέρει. Οι καταγγελίες για βασανιστικές δίαιτες, καθιέρωση άπιαστων προτύπων ομορφιάς, σεξουαλικές παρενοχλήσεις και συμπεριφορές προαγωγού από ιθύνοντες δεν ξεχνιούνται εύκολα. Εντύπωση κάνει μάλιστα ειδικά η επιστροφή της Ζιζέλ, η οποία μετά το διαζύγιό της ποντάρει σε κορυφαίες συνεργασίες. Η ίδια άλλωστε είχε ομολογήσει πως σταμάτησε να παρελαύνει για τη Victoria’s Secret επειδή ντρεπόταν. Υπηρέτησε το brand από το 1999 ως το 2006.

 

 

«Τα πρώτα 5 χρόνια αισθανόμουν άνετα να είμαι μοντέλο εσωρούχων, αλλά με το πέρασμα του χρόνου, αυτό άλλαξε. Δεν ένιωθα καλά στις φωτογραφίσεις και δεν μου άρεσε να περπατώ στον διάδρομο φορώντας απλά ένα μπικίνι ή ένα στρινγκ» έχει διηγηθεί η Ζιζέλ.

Είπε μάλιστα πως παρακαλούσε τους αρμόδιους να την καλύψουν με φτερά ή με μία κάπα, ώστε να μην είναι τόσο γυμνή στην πασαρέλα. Αισθανόταν άσχημα παρά την αστρονομική της αμοιβή, η οποία κάλυπτε το 80% του ετήσιου εισοδήματός της. «Στην αρχή της συνεργασίας μου, το 1999, ήμουν πολύ χαρούμενη που είχα ένα συμβόλαιο με την Victoria Secret... είχα κερδίσει μία οικονομική ασφάλεια. Μετά όμως ήμουν σε άλλη στιγμή της καριέρας μου και ήθελα να αποχωρήσω» είχε δηλώσει σχετικά.

Tότε είχε αποχαιρετήσει το συγκεκριμένο event και η Ναόμι. Σημειώνουμε πως Αντριάνα Λίμα, το κορυφαίο είδωλο της εταιρείας βγήκε εκτός το 2018.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View