Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Pink diva: Aναστάτωσε τη Νέα Υόρκη το καυτό bustier mini dress της Χέιλι Μπάλντουιν

Pink diva: Aναστάτωσε τη Νέα Υόρκη το κα...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ο ορισμός του sexy glam ήταν η σύζυγος του Τζάστιν Μπίμπερ με Vivienne Westwood στο επετειακό πάρτι της εταιρείας καλλυντικών της

Ντυμένη για να τρελάνει τα φλας και να προσελκύσει όλα τα βλέμματα ήταν το βράδυ της Πέμπτης η δημοφιλής αμερικανίδα influencer, μοντέλο και επιχειρηματίας Χέιλι Μπίμπερ.

Εμφανίστηκε στη Νέα Υόρκη με ένα ροζ φόρεμα ιδανικό για party ή clubbing, που αποκάλυπτε όλα τα σωματικά της προσόντα, αστράφτοντας σε κάθε της κίνηση. Μιλάμε για αντιπροσωπευτική δημιουργία του βρετανικού οίκου της αξεπέραστης Vivienne Westwood. Συγκεκριμένα, ήταν στράπλες, υπερβολικά κοντό, με ενσωματωμένο κορσέ και ντραπάρισμα στη φούστα. Η 26χρονη αμερικανίδα, που ακολουθεί φανατικά τα fashion trends, με το ρούχο αυτό υιοθέτησε το bustier, τα metallics αλλά και το ruched style με τις σούρες που κυριαρχούν αυτή τη στιγμή στην ένδυση.

Συνδύασε το φόρεμα με ψηλοτάκουνα mules τσόκαρα από διάφανο πλέξι γκλας, που μάκραιναν ακόμα περισσότερο τα άψογα πόδια της. Το μακιγιάζ της ήταν μονοχρωματικό σε ροζ τόνους, τα μαλλιά της ήταν μαζεμένα σε κότσο, στο λαιμό φορούσε διαμαντένια «ριβιέρα» Tiffany & Co, ενώ το μανικιούρ της ήταν «γαλλικό» σε ροζ- κόκκινο.  

H Xέιλι ήταν ντυμένη σύμφωνα με το νεαρό της ηλικίας της για να βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής. Αυτό επιδίωκε για να γιορτάσει 1 χρόνο της εταιρείας καλλυντικών της Rhode Skincare. Eννοείται η πιο γλυκιά διαδικτυακή ευχή ήταν του συζύγου της super star της pop Τζάστιν Μπίμπερ που ύμνησε και πάλι την επιτυχία και την ομορφιά της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View