Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Μαρία Ολυμπία: Dior girl στον πολυσυζητημένο γάμο της Σοφία Ρίτσι στη Νότια Γαλλία

Μαρία Ολυμπία: Dior girl στον πολυσυζητη...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Με αλάθητο style, η εγγονή του τέως βασιλιά αποδεικνύει πως κληρονόμησε το κριτήριο περί μόδας της πάμπλουτης μαμάς της

Σε μεγάλες ομορφιές η Μαρία Ολυμπία στον εντυπωσιακό γάμο της 24χρονης αμερικανίδας καλλονής Σοφία Ρίτσι στην ειδυλλιακή Αντιμπ της Νότιας Γαλλίας. Εκπροσωπώντας με εκπληκτικό style τη νέα γενιά των royals στην Ευρώπη και έχοντας συνεργαστεί ως μοντέλο με labels όπως Louis Vuitton και  Dolce e Gabbana, ήταν από τις πιο καλοντυμένες στην συγκεκριμένη περίσταση. Ανάμεσα σε παράνυφες και φίλες της νύφης, τη star Κάμερον Ντίαζ και πλάι στην αδελφή της Σοφία, Νικόλ Ρίτσι και τη στενή της φίλη Πάρις Χίλτον, θα λέγαμε πως ήταν η ωραιότερη μακράν.  

Συγκεκριμένα, φόρεσε δημιουργία Dior όπως έχει ξανακάνει τελευταία. Μια αιθέρια τουαλέτα σε έντονο κόκκινο, γεμάτο πλισέ πτυχές και μονόπαντο, αρχαικό ντεκολτέ με ακάλυπτους ώμους. (Τα φορέματα αυτού του τύπου χαρακτηρίζονται «Greek goddess» στα ξένα media). Tα μαλλιά της ήταν χτενίσμένα στο καινούριο, επίκαιρο καρέ και στο μακιγιάζ της ξεχώριζε μονάχα το έντονο, κόκκινο κραγιόν. Το παιχνιδιάρικο τσαντάκι της που παρέπεμπε σε βιβλίο είχε ετικέτα Olympia Le Tan, εταιρεία που αγαπάει πολύ.

Να πούμε πως η Σοφία Ρίτσι, beauty icon και celebrity στην Αμερική είναι κόρη του διάσημου τραγουδιστή Λάιονελ Ρίτσι και παλιότερα συνδεόταν με τον Σκοτ Ντίσικ, πρώην σύζυγο της Κόρτνει Καρντάσιαν. Παντρεύτηκε το νυν αγαπημένο της Eλιοτ Γκράνγκειν 24χρονη αλλάζοντας δυο Chanel νυφικές τουαλέτες.  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View