Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Mother’s Day: H Xάρις Αλεξίου με το γιο της εξώφυλλο στη Vogue Greece

Mother’s Day: H Xάρις Αλεξίου με το γιο ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια πρωτοστατεί σε αφιέρωμα στη μητρότητα μιλώντας για το πολύτιμο δώρο της υιοθεσίας

Τις πολλές και διαφορετικές πτυχές της μητρότητας εξερευνά η Vogue Greece Μαΐου που κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο 29 Απριλίου με την Καθημερινή. Στο εξώφυλλο η κορυφαία και κοσμαγάπητη τραγουδίστρια Χαρούλα Αλεξίου που πρόσφατα κατέπληξε και ως ηθοποιός στη σειρά «Maestro». Θα τη δούμε σε μια από τις σπάνιες φορές που συστήνεται στο κοινό στο ρόλο της μητέρας, έχοντας στο πλευρό της το γιο της Μάνο Θεοφίλου. Μαζί μιλούν για την τρυφερή σχέση που ανέπτυξαν όλα αυτά τα χρόνια που συνυπάρχουν, το δώρο της υιοθεσίας και για τον αναπόφευκτο και τόσο ιδιαίτερο δέσιμο μητέρας-παιδιού.

«Όταν μια γυναίκα θέλει να γίνει μάνα και δεν το βάζει κάτω, γίνεται. Τώρα πια, ευτυχώς, υπάρχουν όλες αυτές οι μέθοδοι, η επιστήμη έχει προχωρήσει. Εγώ μένω στο μεταφυσικό κομμάτι. Μπήκε τόσο φως στη ζωή μου με τον ερχομό του γιου μου, που το θεωρώ σαν ένα μικρό θαύμα που προκάλεσε η επιθυμία μου. Πιστεύω ότι κακώς τα παιδιά δεν πάνε πιο εύκολα σε γονείς. Μιλάω για το θέμα της υιοθεσίας. Ναι, πρέπει να επιλέξουμε τους ανθρώπους που είναι κατάλληλοι για γονείς. Αλλά τα παιδιά, και από την κοιλιά σου να τα βγάλεις, αν δεν είσαι καλός γονιός, δεν θα είναι χαρούμενα. Το παιδί χρειάζεται να είναι δίπλα σε γονιούς. Σε σωστούς γονιούς. Κανείς όμως δεν ξέρει πόσα λάθη θα κάνει στην πορεία. Ο γιος μου υπήρξε πολύ τυχερός στην απόφασή του να έρθει σ’ εμένα. Έτσι πιστεύω» αναφέρει συγκινητικά η Χάρις Αλεξίου.

Η Vogue Greece Μαΐου συναντά επίσης μητέρες που έφεραν μόνες στον κόσμο ένα παιδί μέσω δότη, γυναίκες που προχώρησαν σε κρυοσυντήρηση ωαρίων αποφασίζοντας να προγραμματίσουν οι ίδιες τη ζωή τους, γυναίκες που αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις της κοινωνίας ως ομόφυλοι γονείς, αλλά και γυναίκες που δεν έβαλαν ποτέ τη μητρότητα στη λίστα με τα όνειρά τους διεκδικώντας τον χώρο τους. Η συγγραφέας Λένα Διβάνη και ο creative director του οίκου Courrèges Nicolas Di Felice έχουν δώσει επίσης συνεντεύξεις σε αυτό το τεύχος.

 Ειδήσεις Τώρα

Ηγετική παρουσία της Louis Vuitton στο φημισμένο Salone Del Mobile του Μιλάνου, δείτε φωτο

Nτενίση, Κονδυλάτος, Ντάβλας στο opening του καινούριου χώρου της Αννας Μαρία Ρογδάκη

Από το Φιξ στη Δημοτική Πινακοθήκη: Ανδρέας και Ειρήνη Βουρλούμη «συνομιλούν» εδώ από 28/4

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View