Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Michael Kors front row:Tη «μάτιασαν» τη Μπλέικ Λάβλι με τη seventies χρυσή φόρμα

Michael Kors front row:Tη «μάτιασαν» τη ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Όλα τα βλέμματα στην εκθαμβωτική 36χρονη καλιφορνέζα star και μητέρα 4 παιδιών

Ηταν μια από τις statement εμφανίσεις που «μένουν», αυτή της Μπλέικ Λάβλι στην επίδειξη του Michael Kors.

H ηθοποιός που έγινε διάσημη χάρη στη σειρά «Gossip Girl», βρέθηκε στη front row του διάσημου σχεδιαστή και χειροκρότησε την collection του για την άνοιξη του 2024, με όλα τα βλέμματα και τα φλας κολλημένα πάνω της. Αν και ήταν εκεί πολλές άλλες διάσημες κυρίες, η Μπλέικ πρόσφερε τελικά την πλέον αξιομνημόνευτη εικόνα ολόκληρης της New York Fashion Week. Eδωσε το παρόν με χρυσή και ολοκέντητη, ολόσωμη φόρμα που διέγραφε κάθε εκατοστό του κορμιού της.

Το χρώμα του jumpsuit με ετικέτα Michael Kors έδενε μοναδικά με τα πλούσια, ξανθά μαλλιά της ώστε ακόμα και από μακριά να αποτελεί την πιο φωτεινή φιγούρα του event. Ψηλή και με φυσικές καμπύλες, απογείωσε τον αισθησιασμό του ρούχου. Καθώς η γραμμή της φόρμας κατέληγε σε «καμπάνα» χαρακτηρίστηκε αμέσως gold disco diva. Τα περιοδικά εγκωμίασαν τη σιλουέτα της, καθώς γέννησε το τέταρτο παιδί της τον περασμένο Φεβρουάριο δίχως να μπει στη λογική της εξαντλητικής δίαιτας. Ηταν αυτό που λέμε επιτομή του natural beauty.

Eμάς δεν μας ξετρέλανε το look αυτό καθαυτό, αλλά το ότι η Μπλέικ έκανε το ρούχο και όχι το ρούχο τη Μπλέικ. Η Ελεν Πομπέο και η Καμίλα Αλβες ήταν σαφώς κομψότερες στη front row, ενώ το καυτό σορτσάκι της Oλίβια Γουάλντ, το μπούστο της Ρίτα Ορα και τα σκισίματα της Χάλε Μπέρι  πολυσυζητήθηκαν. Στην πασαρέλα που ύμνησε το ταξιδιωτικό glam και το Κάπρι  και στηθηκε στο Μπρούκλιν εντυπωσίασαν Βιτόρια Τσερέτι και Ιρίνα Σάικ.

Ηταν όμως η στιγμή της Μπλέικ Λάβλι ξεκάθαρα. Παντρεμένη με τον γόη Ράιαν Ρέινολντς από το 2012, ανήκει στην κατηγορία των celebrities που απολαμβάνουν την οικογενειακή ζωή και τις οικιακές ασχολίες. Θυμίζουμε ότι έχει παίξει πλάι στον Μπεν Αφλεκ στο «The Town» και την έχει σκηνοθετήσει ο Γούντι Αλεν στην ταινία  New York, I Love You. Εχει υπάρξει ambassador της L’ Oreal και καλύτερη φίλη της είναι η Τέιλορ Σουίφτ.

Ειδήσεις Τώρα

Πάτρα: Ξανά θύμα βανδάλων το άγαλμα της Δόξας στην πολύπαθη πλατεία Όλγας

Designer για τα Zara o διάσημος φωτογράφος Steven Meisel, ποζάρουν οι μούσες του

Χρυσοί Σκούφοι 2023: Ο θρίαμβος Μποτρίνι και οι εκπλήξεις σε Πελοπόννησο και Ιόνιο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View