Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Νew York Fashion Week: Στο show του Michael Kors δεν ήξερες ποια να πρωτοκοιτάξεις

Νew York Fashion Week: Στο show του Mich...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Εκθαμβωτικές παρουσίες όπως Μπλέικ Λάβλι, Μπρουκ Σιλντς, Μπέλα Χαντίντ δελέασε ένα από τα σημαντικότερα labels στο «Μεγάλο Μήλο»

Stars πάνω και κάτω από την πασαρέλα στην πιο «ηχηρή» επίδειξη της New York Fashion Week καθώς ο Michael Kors λατρεύει τις διασημότητες και σχεδιάζει αναπολώντας το Broadway, ή εμπνέεται από τις πολυτέλειες των ταξιδιών του jet set αλλά και τα super κοσμικά parties. Θεωρείται ο κατεξοχήν σχεδιαστής του glam sexy American style. To βράδυ της Τρίτης έδειξε ρούχα για τον επόμενο χειμώνα δίχως να ξεφεύγει από το καθιερωμένο του ύφος. Οι μονοχρωμίες του camel και του γκρι, τα λεοπάρ, οι παγιέτες που τυλίγουν το σώμα και τα πλούσια γουναρικά ήταν πάλι εδώ. Εκανε πάντως ειδική μνεία στα φίνα παλτό που διπλώνουν πάνω στο σώμα με πρότυπο τον τρόπο που τα φορούσε η αξεπέραστη Μέρλιν Μονρόε. Κρουαζέ φούστες, ολόσωμα κολάν και πολύ ψηλές μπότες παρέλασαν σε διάφορες εκδοχές.

Front row η πιο λαμπερή παρουσία που τρέλανε τα φλας ήταν η ηθοποιός Μπλέικ Λάβλι. Ντυμένη στα λευκά-σιέλ, με εφαρμοστό σύνολο που αποκάλυπτε τη μέση της φάνταξε ως η απόλυτη καλιφορνέζα καλλονή. Εκεί με μαύρο σοφιστικέ κοστούμι η βετεράνος του σινεμά Μπρουκ Σιλντς, το beauty icon Ολίβια Κούλπο, η influencer Κιάρα Φεράνι και τα είδωλα της νεολαίας λόγω Netflix και Tik Tok, Kαμίλα Μέντες και Αντισον. Δεν έλειψε και η «σιδηρά κυρια» Aννα Γουίντουρ. Στο show περπάτησαν τα πιο αναγνωρίσιμα και βέβαια πανέμορφα super models των ημερών μας: Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ, Ιρίνα Σάικ, Εμιλι Ραταζκόβσκι, Αντουτ Ακες μεταξύ άλλων. Οι εικόνες τα λένε όλα. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View