Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Night out με τη Ναόμι στο Broadway: Ο Michael Kors γιόρτασε 40 χρόνια καριέρας

Night out με τη Ναόμι στο Broadway: Ο Mi...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Reunion supermodels, ψηλοτάκουνα και φωτεινές μαρκίζες στο αισιόδοξο επετειακό show στην καρδιά της Νέας Υόρκης

Ένα υπαίθριο, επετειακό show στην καρδιά της λατρεμένης του Νέας Υόρκης παρουσίασε ο διάσημος designer Michael Kors γιορτάζοντας 40 ολόκληρα χρόνια στη μόδα. Εχοντας συνδέσει το όνομά του με το American jet set glamour, ετοίμασε 63 iconic looks που «θυμίζουν» την πορεία του, προσκαλώντας τις παλιές δόξες του modeling, να περπατήσουν στο Broadway και την Times Square. Με τον τρόπο αυτό, ο σχεδιαστής ξανάσμιξε με αγέραστες καλλονές όπως οι Ναόμι Κάμπελ, Ελενα Κρίστενσεν, Κάρολιν Μέρφι, Σάλομ Χάρλου, Kάρεν Ελσον, Λία Κεμπέντε, Αλεκ Γουέκ όπως συνέβαινε στις αρχές τις καριέρας του, ενώ ταυτόχρονα θύμισε πως υπήρξε παιδάκι- ηθοποιός, ώστε σήμερα να θέλει από καρδιάς να στηρίξει την πληγείσα καλλιτεχνική κοινότητα. «Πρέπει να έχω παρακολουθήσει 1000 θεάματα στο Broadway. Για μένα είναι πραγματική μαγεία» δήλωσε.

Οι πενηντάρες και σαραντάρες supermodels εμφανίστηκαν στη 44th Street, την υπέρλαμπρη λεωφόρο με τα θέατρα, μαζί με νέες ντίβες του χώρου: Μπέλα Χαντίντ, Ιρίνα Σάικ, Ασλει Γκράχαμ, Βιτόρια Τσερέτι κ.α. Συγκεκριμένα, την επίδειξη «άνοιξε» η Σάλομ Χάρλοου και «έκλεισε» η Ναόμι με ζωντανό σκηνικό τις φωτεινές μαρκίζες των μιούζικαλ και τα σταθμευμένα αυτοκίνητα. Ο Michael Kors ήταν εκεί για να υποδεχθεί το κοινό του, δίχως όμως φιλιά και χειρονομίες. Αστραφτερά φορέματα με χάντρες και κρύσταλλα, κομψές ψηλοτάκουνες γόβες, καταπληκτικά παλτό, πανοφώρια και luxury office σύνολα από καμηλό και γκρι κασμίρια, πλούσια γουναρικά, εντυπωσιακά animal prints αποθεώθηκαν.

Είδαμε και κομμάτια που αναβίωσαν, όπως το κόκκινο αστραφτερό παλτό που είχε φορέσει πρώτη η Σίντι Κρόφορντ στην συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 1999. Yπόκρουση; Ασματα όπως το «City Lights» της θρυλικής Λάιζα Μινέλι.

 

Ο σχεδιαστής, μόνιμος κάτοικος Μανχάταν, πιστεύει πως ήρθε η ώρα να… «κάψουμε» τις φόρμες και τα κολάν γυμναστικής και να παραμερίσουμε τις πρακτικές tote bags και τα ίσια παπούτσια. Η πανδημία φεύγει και μια γυναίκα μπορεί να ξανακάνει εντυπωσιακή είσοδο σε ένα εστιατόριο, ισχυρίζεται. «Για την επέτειο των 40 χρόνων μου, σκεφτόμουν όλη αυτή τη χαρά που σου προκαλεί το ντύσιμο και η προετοιμασία για ένα night out στην πόλη. Είτε πρόκειται για το γραφείο, για ένα πάρτυ, για ένα δείπνο, αυτή η συλλογή για το χειμώνα 2021-2022 γιορτάζει την κάθε στιγμή της ζωής, την αυτοπεποίθηση, τη λάμψη. Διάλεξα κομμάτια που έχουν αντέξει στο πέρασμα του χρόνου» ανέφερε. Το αισιόδοξο event περιλάμβανε και μουσική performance από τον τραγουδιστή-συνθέτη Rufus Wainwright στο Shubert Theatre. Επίσης φιλμάκι με πλάνα του εστιατορίου Sardi’s (όπου συχνάζει φανατικά ο Kors) και ευχές διασημοτήτων από τους Μπέτι Μίντλερ, Ντέμπρα Μέσινγκ και Μπίλι Πόρτερ, καθώς έγινε δωρεά στον οργανισμό The Actors Fund. Κυρίως όμως ένα Theater District  γιορτινό και ανάστατο!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View