Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Το Μιλάνο γιορτάζει τα «Serpenti» της Bulgari, εκεί απαστράπτουσα, η Μαρία Ολυμπία

Το Μιλάνο γιορτάζει τα «Serpenti» της Bu...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Εγκαινιάστηκε αναδρομική έκθεση, ενώ εντυπωσιάζουν επετειακές εγκαταστάσεις στην μπουτίκ και το ξενοδοχείο του διάσημου οίκου κοσμημάτων

Το παρών στην επετειακή γιορτή των 75 χρόνων της iconic σειράς της Bulgari, Serpenti, στο Μιλάνο έδωσε η νεαρή royal Μαρία Ολυμπία.

H 27χρονη κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, η μεγαλύτερη εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ξεσήκωσε τα φλας ως ambassador, μοντέλο και style icon. Θα λέγαμε πως ήταν πραγματικά η πιο λαμπερή παρουσία στο opening της σχετικής έκθεσης πλάι σε μαυροντυμένες Ιταλίδες celebrities και στην βρετανίδα guest Αν Κλίβελαντ. Mε ολοκέντητο nude dress του οίκου Versace  και το χαρακτηριστικό «καρέ» ανέδειξε περιδέραιο και σκουλαρίκια Serpenti γεμάτα μπριγιάν που «έβγαζαν μάτι».  

Η Μαρία Ολυμπία στα εγκαίνια της έκθεσης...

Η Μαρία Ολυμπία στα εγκαίνια της έκθεσης στο Μιλάνο

Με την Αν Κλίβελαντ

Με την Αν Κλίβελαντ

Η περιοδεύουσα παγκοσμίως έκθεση «Serpenti: 75 Years of Infinite Tales» περιλαμβάνει ιστορικά κοσμήματα και ρολόγια από τα αρχεία του Maison και αφηγείται την εξέλιξη του συμβόλου Serpenti. Η ιδέα βασίζεται σε φίδια που τυλίγονται. Το κοινό γνωρίζει τα πρώτα μυστικά ρολόγια και τις πολύχρωμες, πρωτοποριακές δημιουργίες της δεκαετίας του 1960 έως την μετέπειτα collection Serpenti Viper. Τα εκθέματα στο Dazio di Levante της Piazza Sempione συνοδεύονται από γλυπτά και ιδιαίτερες συνθέσεις των σημαντικών εικαστικών Quayola, Sougwen Chung, Daniel Rozin, Cate M, Fabrizio “Bixio” Braghieri και Filippo Salerni.

Η συνεργασία της Bulgari με τους δύο Μιλανέζους καλλιτέχνες Fabrizio «Bixio» Braghieri και Filippo Salerni επεκτείνεται  και στη μπουτίκ Bulgari στη Via del Gesù 4, όπου εκτίθεται η εγκατάσταση του πρώτου «Fragile Hearts», η μεγαλύτερη που έχει δημιουργήσει ποτέ. Το ξενοδοχείο Bulgari στο Μιλάνο φιλοξενεί το έργο του δεύτερου «Aftermath of a Snake Deconstruction».

Λούτσια Σιλβέστρι, Αν Κλίβελαντ - Βιτόρι...

Λούτσια Σιλβέστρι, Αν Κλίβελαντ - Βιτόρια Πουτσίνι

H super star βέβαια των Serpenti είναι η Ζεντάγια. Τα έχει φορέσει με τεράστια επιρροή στο red carpet ενώ οι εικόνες της στην καμπάνια έχουν κάνει αίσθηση. Η Μαρία Ολυμπία έχει παραστεί σε όλες τις τελευταίες εκδηλώσεις της Bulgari ενώ πρωταγωνιστεί στην καμπάνια με τις ομώνυμες τσάντες. Στα εγκαίνια παρευρέθηκε και η 33χρονη διευθύντρια της ελληνικής Vogue, Θάλεια Καραφυλλίδου με σμαραγδί φόρεμα Zeus+Δione clutch Bottega Veneta. Επί της υποδοχής η creative director Λούτσια Σιλβέστρι.

*Αν βρεθείτε στην μητρόπολη της μόδας σας ενημερώνουμε πως η έκθεση θα διαρκέσει ως 19/11.

 

 Ειδήσεις Τώρα

Στην Ηλεία για γυρίσματα η Αντζελίνα Τζολί

Οι Έλληνες καταναλωτές «κόβουν» την ταβέρνα και το ρίχνουν στο ντελίβερι

Ζara Home: Ζήτω η σύγχρονη βραζιλιάνικη αρχιτεκτονική και το εμβληματικό Casa de Canoas

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View