Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στην Ηλεία για γυρίσματα η Αντζελίνα Τζολί

Στην Ηλεία για γυρίσματα η Αντζελίνα Τζολί

Όλο το καστ της παραγωγής για την ταινία - αφιέρωμα στη ζωή της Μαρίας Κάλλας στην Ηλεία

Σε δημοφιλή κινηματογραφικό προορισμό, φαίνεται πως μετατρέπεται η Ηλεία, αφού για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα χρόνια, επιλέγεται από μεγάλες εταιρείες παραγωγής για τα γυρίσματα μιας πολλά υποσχόμενης ταινίας.

Πρόκειται για τη “Maria”, το νέο εγχείρημα του Χιλιανού σκηνοθέτη, σεναριογράφου και παραγωγού Πάμπλο Λαρέν, που ξετυλίγει το κουβάρι της ζωής της κορυφαίας Ελληνίδας σοπράνο, Μαρία Κάλλας, την οποία θα ενσαρκώσει η Αντζελίνα Τζολί.

 Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, θα βρεθεί μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές της εμβληματικής παραγωγής, στην Ηλεία, και πιο συγκεκριμένα, σε Πύργο, Αμαλιάδα και Κατάκολο, τοποθεσίες στις οποίες θα πραγματοποιηθούν αρκετά από τα γυρίσματα, το διάστημα 14 με 16 Οκτωβρίου.

Η Αντζελίνα Τζολί ως Μαρία Κάλλας

Σημαντικότερο σημείο, είναι βέβαια, η εμβληματική θαλαμηγός του Αριστοτέλη Ωνάση, το Christina O., που έχεις ως βάση το λιμάνι του Κατακόλου και στην οποία πραγματοποιούνται ήδη πυρετώδεις προετοιμασίες. Η επιλογή δεν είναι καθόλου τυχαία, καθώς στο θρυλικό αυτό πλοίο η σπουδαία υψίφωνος, είχε ζήσει μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της, στο πλευρό του Ωνάση, με τον οποίον είχε μια παθιασμένη σχέση. Χαρακτηριστικές είναι οι αφηγήσεις για τις ερμηνείες που χάριζε στον αγαπημένο της, μέσα στη θαλαμηγό, στην οποία σήμερα φιλοξενούνται, προσωπικά της αντικείμενα, όπως ένα πορτραίτο, ένας χρυσός δίσκος, ερωτικές επιστολές κ.α.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight