Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024 Αιγιάλεια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Oι Κάννες υποκλίθηκαν στο φαινόμενο Ναόμι, ζάλισε τα πλήθη με την ομορφιά της

Oι Κάννες υποκλίθηκαν στο φαινόμενο Ναόμ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Με εμπνευστή το στυλίστα της Ζεντάγια, έλαμψε με Chanel dress που είχε ξαναφορέσει 3 δεκαετίες πριν

Σε λίγες μέρες κλείνει τα 54 χρόνια της και μόλις απέδειξε στο κόκκινο χαλί των Καννών πως είναι πολύ ωραιότερη από όταν «όργωνε» τις πασαρέλες πιτσιρίκα.

Το super model Ναόμι Κάμπελ, η βρετανίδα «γαζέλα» της μόδας εμφανίστηκε στο red carpet του ιστορικού σινε- φεστιβάλ των Καννών και άφησε άφωνους τους θεατές. Σε ένα «φτωχό» στυλιστικά, πρώτο διήμερο, η αγέραστη καλλονή τίμησε την πρεμιέρα της νέας περιπέτειας Mad Max , «Furiosa», με ένα look ονειρικό. Θα λέγαμε πως έκανε την πρωταγωνίστρια Ανια Τέιλορ Τζόι να δείχνει μάλλον… βαρετή.

Με την παρότρυνση του διάσημου στυλίστα της Ζεντάγια Law Roach, ο οποίος επιλέγει ρούχα με συγκεκριμένο και στοχευμένο concept, τόλμησε να ξαναφορέσει μια τουαλέτα Chanel του 1997.

Δημιουργία εξώπλατη, που κολλάει στο σώμα σχηματίζοντας «ρίγες» από ποαγιέτες και διαφάνειες. Το sexy glam φόρεμα έδειχνε ακόμα καλύτερα πάνω της, όχι μόνο χάρη στο αγαλμάτινο κορμί της. Είχε εκπληκτικό ασημιζέ μακιγιάζ και φουντωμένα τα κατσαρά μαλλιά της. Αστραφτε από μακριά! Οι τιράντες από πέρλες συνδυάστηκαν με διαμαντένια σκουλαρίκια, σατινέ γόβες και λευκό μανικιούρ. Στο πλευρό της ήταν ο ίδιος ο Law Roach που έχει εξελιχθεί σε super star στο στερέωμα των διασημοτήτων.   Ακόμα και ο γόης Κρις Χέμσγουορθ έμεινε στο περιθώριο εξαιτίας της ..

2024- 1997

2024- 1997

Στο πλαίσιο του προγράμματος του φεστιβάλ η Ναόμι διαφήμισε και το αυτοκίνητο BMW XM Mystique Allure. Με το look της όχι μόνο διαμήνυσε πως η ομορφιά δεν έχει ηλικία αλλά και τάχθηκε υπέρ της βιωσιμότητας της μόας.  

Δικαίως, οργανώνεται τιμητικό αφιέρωμα για την πολύχρονη καριέρα της στο μουσείο Victoria & Albert στο Λονδίνο. Είναι η πρώτη έκθεση για μοντέλο και θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Ιούνιο.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View