Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Ποιά πενήντα; Καθηλωτική η Ναόμι με παγιέτες Saint Laurent μπροστά στον Πύργο του Αιφελ

Ποιά πενήντα; Καθηλωτική η Ναόμι με παγι...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η αγέραστη βρετανίδα, ως η απόλυτη μούσα του αθάνατου Yves, επισκίασε την Κάια Γκέρμπερ μπροστά στη μαμά της Σίντι Κρόφορντ

Saint Laurent: Στον αντίποδα του φυσιολατρικού και ρομαντικού Dior, ο ηνίοχος της απαράμιλλης στυλιστικής παράδοσης του αξέχαστου Yves, Αnthony Vaccarello «σέρβιρε» μια μαγευτική, απαστράπτουσα glam rock Ναόμι Κάμπελ στο φινάλε του σόου του για την επόμενη άνοιξη, με φόντο τον φωταγωγημένο Πύργο του Αιφελ. H 49χρονη αμίμητη «γαζέλα» της πασαρέλας «έκλεισε» την επίδειξη με κοστούμι από μαύρες παγιέτες, ωραιότερη από ποτέ, με τα διεθνή media να αναρωτιούνται ποιό είναι το αξιοθέατο, εκείνη ή ο πύργος….  Στο κατώφλι της ηλικίας των πενήντα, η βρετανίδα super model επισκίασε ακόμα και τη νέα πριγκίπισσα της μόδας Κάια Γκέρμπερ, μπροστά στη διάσημη μαμά της Σίντι Κρόφορντ. Ούτε το καυτό σορτσάκι της  18χρονης, κατόρθωσε να ξεπεράσει την εικόνα της. Ηταν αδιαμφισβήτητα η μεγάλη super star της εκκίνησης της Paris Fashion Week.

H Ναόμι, δεν παρέλειψε να θυμίσει στους διαδικτυακούς της φίλους πως ο Yves Saint Laurent που αγαπούσε και καθιέρωσε τα μαύρα μοντέλα, τη στήριξε στα πρώτα της βήματα. Την αγέραστη καλλονή καταχειροκρότησαν συναδέλφισσες και ηθοποιοί της Ευρώπης και της Αμερικής (Κέιτ Μος, Αμπερ Βαλέτα, Εύα Ερτζιγκόβα, Σάλμα Χάγιεκ, Ράμι Μάλεκ, Κατρίν Ντενέβ, Αντι Μακ Ντάουελ, Zόε Κράβιτζ) καθώς και η γαλαζοαίματη Σαρλότ Κασιράγκι.

Όπως πάντα ο οίκος Saint Laurent υποκλίθηκε στο μοιραίο και sexy μαύρο χρώμα. Θύμισε το παλιό, άγριο βεστιάριο της ροκ σκηνής και το ντύσιμο της άτακτης Κέιτ Μος στα νιάτα της. Σαγήνευσε πραγματικά μια σειρά με seventies ολοκέντητα διάφανα φορέματα, ενώ δεν έλειψαν τα περίφημα σμόκιν και τα σακάκια που παρέπεμπαν στον οραματιστή ιδρυτή του label,  τα «γκολφ», οι βερμούδες, οι φόρμες, τα στενά παντελόνια  και η όλη αισθητική του νυχτερινού clubbing.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View