Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Η Ναόμι και η κόρη της: «Δεν είναι υιοθετημένη, είναι δικό μου παιδί»

Η Ναόμι και η κόρη της: «Δεν είναι υιοθε...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η «γαζέλα» της πασαρέλας φωτογραφήθηκε μαζί με το μωρό της στη βρετανική Vogue

H 52χρονη Ναόμι Κάμπελ, το αγέραστο super model και ζωντανός θρύλος της μόδας, εντυπωσιάζει με μια «διαφορετική» φωτογράφιση στη βρετανική Vogue καθώς συνοδεύεται από την κορούλα της. Γεννήθηκε τον περασμένο Μάιο και η είδηση εξέπληξε καθώς ήταν μυστικό πως η πασίγνωστη καλλονή θα αποκτούσε μωρό.

«Πάντα ήξερα πως μια μέρα θα γινόμουν μητέρα αλλά είναι η μεγαλύτερη χαρά που θα μπορούσα να φανταστώ. Είμαι τυχερή που την έχω και το ξέρω» τόνισε στο περιοδικό ενθαρρύνοντας άπαντες να γίνουν γονείς. «Λέω σε όλους να το κάνουν, να μην διστάσουν. Μπορώ να μετρήσω στα δάχτυλα ενός χεριού τους ανθρώπους που γνώριζαν ότι θα αποκτούσα μωρό. Είναι η μεγαλύτερη ευλογία που θα μπορούσα να φανταστώ. Είναι το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει. Δεν είναι υιοθετημένη, είναι το παιδί μου» ξεκαθάρισε.

Το εξώφυλλο της Vogue

Το εξώφυλλο της Vogue

Μάλιστα η Ναόμι δεν διστάζει να την παίρνει μαζί της και στα ταξίδια της «Είμαι τυχερή γιατί η μικρή μου λατρεύει να ταξιδεύει όπως κι εγώ. Είναι καλό κορίτσι. Κοιμάται καλά, σπάνια κλαίει και μου έχουν πει ότι είναι πολύ καλή για την ηλικία της. Μόλις άρχισε να χαιρετά, είναι πολύ διασκεδαστικό. Γελάει πολύ και σχεδόν μιλάει!» Τα τρυφερά λόγια της για την κόρη της δεν ανταποκρίνονται διόλου στο δύστροπο χαρακτήρα που περιέγραφαν οι κύκλοι της μόδας παλιότερα για εκείνη. «Της αρέσει το φως. Κοιτάει τους ανθρώπους στα μάτια και για πολύ ώρα. Κι εγώ είμαι σαν παιδί ξανά. Ό,τι κάνω το κάνω για εκείνη. Είναι απόλυτα ανιδιοτελές, έτσι δεν είναι;»

«Moντέλο γονέας: Η Ναόμι αποκαλύπτεται για μια μητρότητα με τους δικούς της όρους» τιτλοφορείται η συνέντευξη στη Vogue που απογειώνεται με το φακό του διάσημου Steven Meisel. «Είναι θεά. Ακόμα» διαβάζουμε στο δημοσίευμα. Η Ναόμι ανέφερε μάλιστα πως ήδη έχουν γνωρίσει το μωρό οι φίλες και συνάδελφοί της Σίντι Κρόφορντ και Κρίστι Τέρλιγκτον, ενώ πολλοί σχεδιαστές της έχουν χαρίσει υπέροχα δώρα για την γκαρνταρόμπα της μικρής. Αυτό που απολαμβάνει όμως είναι πως είναι αχώριστες σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. «We’re world citizens!» αναφωνεί.

 

Mε τοπ, σορτς και γάντια Rick Owens

Mε τοπ, σορτς και γάντια Rick Owens

Με mini dress γεμάτο κρύσταλλα Alexandre...

Με mini dress γεμάτο κρύσταλλα Alexandre Vauthier.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View