Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024 Αιγιάλεια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Σιένα Μίλερ: Η πιο in fashion μανούλα των Καννών, με Chloe και Schiaparelli

Σιένα Μίλερ: Η πιο in fashion μανούλα τω...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Κατά την άποψή μας, η παρουσία που ξεχώρισε σφαιρικά, με την κόρη της, το σύντροφό της και τον super star Κέβιν Κόστνερ στο πλευρό της

Η δροσιά, η κοριτσίστικη αύρα, η γλυκύτητα αλλά και οι super trendy ενδυματολογικές επιλογές έκαναν τη Σιένα Μίλερ ασυναγώνιστη στο φετινό κόκκινο χαλί του σινε- φεστιβάλ των Καννών.

Η 42χρονη βρετανο-αμερικανίδα ηθοποιός με αφορμή την πρεμιέρα του φιλμ «Horizon: An American Saga» σαγήνευσε όσους παρακολουθούν τις εξελίξεις στο προσκήνιο της παγκόσμιας μόδας.

Στην πρωινή παρουσίαση της ταινίας ξεσήκωσε τα φλας  με σακάκι χωρίς σουτιέν και τζιν παντελόνι σε western style. Ηταν ένα look του οίκου Schiaparelli, διακοσμημένο με χρυσά στοιχεία σαν γλυπτά. Για τη βραδινή πρεμιέρα επέλεξε ένα αιθέριο γαλάζιο φόρεμα του οίκου Chloe, που έχει μεγάλη δυναμική λόγω νέας καλλιτεχνικής διεύθυνσης. Από ημιδιάφανο σιφόν, σε φαρδιά γραμμή και γαρνιρισμένο με βολάν ανέδυε έναν boho ρομαντισμό εμπνευσμένο από τα seventies. Η Σιένα είχε τα ξανθά μαλλιά της χτενισμένα ατημέλητα και επένδυσε στο διαχρονικό κόκκινο κραγιόν.  

 

 

Η εμφάνισή της απογειώθηκε και χάρη στην 11χρονη κορούλα της Μάρλοου, η οποία της μοιάζει εκπληκτικά και ήταν ντυμένη με μίνι φορεματάκι με πελώριο λουλούδι. Στο πλάι της και ο 27χρονος σύντροφός της Ολι Γκριν, ηθοποιός και πατέρας του δεύτερου, μόλις 4 μηνών, παιδιού της.

Δίπλα της ήταν βέβαια και ο συμπρωταγωνιστής της, ο βετεράνος του σινεμά Κέβιν Κόστνερ. Ο 69χρονος star είχε επίσης οικογενειακή συνοδεία: Εδωσε το παρών με τα 5 παιδιά του! Επιπλέον εγκωμίασε τη Σιένα γιατί «δεν είναι μόνο απίστευτα όμορφη αλλά και μια από τις σπουδαιότερες ηθοποιούς μας»…

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View