Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Ολοι βλέπουν Bridgerton: Ρεκόρ τηλεθέασης αγγλόφωνης σειράς στο Netflix, «σκίζει» ο sexy υποκόμης!

Ολοι βλέπουν Bridgerton: Ρεκόρ τηλεθέαση...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Τρελαίνουν κόσμο οι φορεσιές, τα κοσμήματα, οι σκηνές απαγορευμένου πόθου με το νέο κεντρικό ζευγάρι της δεύτερης σαιζόν

Μέσα στην κατήφεια και στις απανωτές κακές ειδήσεις των ημερών, πολλοί βρίσκουν διέξοδο στις σειρές του Netflix. Tην τελευταία εβδομάδα το σήριαλ εποχής Bridgerton είναι στις δόξες του (ομολογούμε ότι κι εμείς έχουμε δει τα καινούρια οκτώ επεισόδια της δεύτερης σαιζόν ξανά και ξανά). Ο εν λόγω κύκλος σημειώνει ρεκόρ καθώς έγινε η πιο δημοφιλής αγγλόφωνη σειρά στο Netflix που κατά τη διάρκεια του πρώτου σαββατοκύριακου διαθεσιμότητας στην πλατφόρμα, έφτασε δηλαδή τις 193 εκατομμύρια ώρες τηλεθέασης. Αυτά τα στοιχεία προκύπτουν από τη νέα κατάταξη που δημοσίευσε το Netflix με τις 10 σειρές με τις περισσότερες αναπαραγωγές για την εβδομάδα από 21 μέχρι 27 Μαρτίου 2022. Πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία στην μέχρι τώρα ιστορία του Netflix. Bέβαια η απήχηση ήταν αναμενόμενη, καθώς η πρώτη σεζόν βρέθηκε στην κορυφή των πιο δημοφιλών αγγλόφωνων σειρών, με βάση τις ώρες τηλεθέασης τις πρώτες 28 μέρες στη streaming υπηρεσία. Η πρώτη σεζόν συγκέντρωσε 625.5 εκατομμύρια ώρες τηλεθέασης στο πλαίσιο αυτών των ημερών, μετά την πρεμιέρα της τα Χριστούγεννα του 2020. 

Η πιο δημοφιλής σειρά του Netflix παραμένει το «Squid Game» από το 2021, το οποίο έκανε σκορ 1.65 δισεκατομμυρίων ωρών τηλεθέασης κατά τη διάρκεια του μήνα της πρεμιέρας του. Το κορεάτικο θρίλερ έφτασε στην πρώτη θέση με τις 10 καλύτερες σειρές του Netflix και στις 94 χώρες που λειτουργεί η υπηρεσία streaming.

Όπως καθοδηγεί η ομώνυμη σειρά βιβλίων της Αμερικανίδας συγγραφέως Τζούλια Κουίν, κάθε σεζόν εστιάζει σε ένα διαφορετικό παιδί της λονδρέζικης, αριστοκρατικής οικογένειας Μπρίτζερτον. Στη δεύτερη σεζόν, η ιστορία ακολουθεί τον μεγάλο γιο Άντονι (Τζόναθαν Μπέιλι) και το ρομάντζο του με την εχθρική αρχικά Κέιτ Σάρμα. Αναζητάει την ιδανική σύζυγο και όταν την εντοπίζει με υπόδειξη της ίδιας της βασίλισσας της Αγγλίας, έχει να αντιμετωπίσει την δυναμική φεμινίστρια αδελφή της. (Η πρωταγωνίστρια του πρώτου κύκλου Φίμπε Ντάινεβορ παίζει τώρα δεύτερο ρόλο). Οι δεξιώσεις με τους μεγαλοπρεπείς χορούς στα υπέρλαμπρα αρχοντικά, το εκθαμβωτικό βεστιάριο των πλούσιων οικογενειών, οι περίπατοι και το κυνήγι σε πάρκα, δάση και κήπους και κυρίως τα ήθη και οι κανόνες για έναν «καλό γάμο» παραμένουν βέβαια στο προσκήνιο. Οι σκηνές με τον απαγορευμένο πόθο των βασικών ηρώων κεντρίζουν το κοινό, αν και το σεξ είναι πολύ λιγότερο (μόλις στα δυο τελευταία επεισόδια)  από τον πρώτο κύκλο. Ο βρετανός ηθοποιός Τζόναθαν Μπέιλι έχει όμως πολλές ευκαιρίες να δείξει το γυμνασμένο σώμα του – η στιγμή που έχει πολυσυζητηθεί είναι με βρεγμένο πουκάμισο- ενώ τα βλέμματά του είναι «καυτά».

Το «Bridgerton» σηματοδοτεί τη δεύτερη σειρά της πανίσχυρης Σόντα Ράιμς. Η Ράιμς είναι η δημιουργός και παραγωγός της δραματικής σειράς του Netflix «Inventing Anna», η οποία έφτασε λίγο κάτω από 29 εκατομμύρια ώρες τηλεθέασης το χρονικό διάστημα μεταξύ 21 μέχρι 27 Μαρτίου 2022. Επιπλέον, είναι η δημιουργός πολύκροτωων σειρών όπως τα «Grey’s Anatomy», «How to Get Away With Murder» και «Scandal». 

Το «Bridgerton» όπως έχει ήδη ανακοινωθεί οδεύει για τρίτη και τέταρτη σεζόν. 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View