Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Ναι, ήδη ανυπομονούμε για Bridgerton 2: Κοντράρονται και παθιάζονται Τζόναθαν Μπέιλι και Σιμόν Ασλει

Ναι, ήδη ανυπομονούμε για Bridgerton 2: ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Σε ένα μήνα ραδιουργίες στο αλλοτινό Λονδίνο και βέβαια αμπίρ τουαλέτες και τολμηρές σκηνές στο Netflix

Eδώ και μήνες μας λείπουν τα αμπίρ φορέματα με τα ρομαντικά κεντήματα, οι νοσταλγικές σάλες χορού και οι αισθησιακές «αταξίες» στο Netflix. Ευτυχώς όμως το φαινόμενο Bridgerton επιστρέφει. Με τον πρώτο κύκλο να φθάνει σε 63 εκατομμύρια οθόνες σε λιγότερο από ένα μήνα και στη συνέχεια να επιτυγχάνει ρεκόρ τηλεθέασης ξεπερνώντας σειρές- φετίχ, το διάσημο σήριαλ εποχής ανανεώνει το ραντεβού του με το κοινό από τις 25 Μαρτίου. Κεντρικά πρόσωπα ο μεγάλος αδελφός Αντονι της ομώνυμης αριστοκρατικής φαμίλιας (που ενσαρκώνει ο απίστευτα sexy 33χρονος βραβευμένος βρετανός ηθοποιός Τζόναθαν Μπέιλι) και η πεισματάρα Κέιτ, η αδελφή της μνηστής του (που υποδύεται η 26χρονη βρετανίδα με τις ινδικές ρίζες Σιμόν Ασλει, γνωστή  από την επιτυχία «Sex Education».

 

Η δεύτερη σαιζόν βασίζεται λοιπόν στο δεύτερο βιβλίο της Julia Quinn «The Viscount Who Loved Me». Ο Αντονι μετά την απόρριψη της ερωμένης του και τραγουδίστριας όπερας Σιένα, αποφασίζει να παντρευτεί και αρραβωνιάζεται. Το µόνο εµπόδιο είναι η µεγαλύτερη αδελφή της υποψήφιας νύφης, η πιο ενοχλητική γυναίκα που µπορεί κανείς να συναντήσει σε µια λονδρέζικη αίθουσα χορού. Η ραδιούργα Κέιτ με την εξωτική ομορφιά, εξοργίζει τον Άντονι µε την αποφασιστικότητά της να διαλύσει τον αρραβώνα, µα όταν κλείνει τα µάτια του τη νύχτα, εκείνη εμφανίζεται στα σκανδαλιστικά όνειρά του Σε αντίθεση µε όσα πιστεύουν οι συντηρητικές μανάδες, η Κέιτ είναι πάντως βέβαιη ότι οι µετανιωµένοι γυναικάδες δεν γίνονται οι καλύτεροι σύζυγοι. Είναι αποφασισµένη να παλέψει με τους κανόνες για να προστατέψει την αδελφή της, αγνοώντας όμως τη δική της ευάλωτη πλευρά. Όταν συνειδητοποιεί τις ενδόμυχες σκέψεις της είναι αργά …

Τη σειρά υπογράφουν οι Shonda Rhimes και Chris Van Dusen, καθιερωμένοι από τις τηλεοπτικές σειρές Grey’s Anatomy και Scandal, οι οποίοι σχεδιάζουν να φθάσουν τις 8 σαιζόν Bridgerton!  Διατηρούν βέβαια τους ρόλους της κουτσομπόλας Lady Wistledown,  την αιθέρια Δάφνη και όλα τα προηγούμενα κεντρικά πρόσωπα πέραν του ωραίου και μοιραίου δούκα Ρενά Πέιτζ. Το πρώτο teaser μας άνοιξε την όρεξη, κι ας πρέπει να περιμένουμε έναν ακόμα μήνα για την πρεμιέρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View