Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Φίμπε Ντάινεβορ: Η αθώα ντεμπιτάντ του Bridgerton απολαμβάνει το κρεβάτι του Δούκα

Φίμπε Ντάινεβορ: Η αθώα ντεμπιτάντ του B...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Mια «πορσελάνινη» 25χρονη βρετανίδα, το νέο πρόσωπο στην καλλιτεχνική επικαιρότητα λόγω Netflix

Ηδη κυριαρχεί στη δημοφιλέστερη δεκάδα επιλογών των τηλεθεατών του Netflix, η φιλόδοξη, «μεγαλοαστική» σειρά εποχής Bridgerton, μεταφέροντας την προσοχή σε μια άλλη νεαρή πρωταγωνίστρια, την 25χρονη αιθέρια βρετανίδα Φίμπε Ντάινεβορ. Mετά την εκκολαπτόμενη, πολυσυζητημένη σταρ του «Queen’s Gabbit» Ανια Τέιλορ- Τζόι, το κοινό ανακάλυψε λοιπόν ένα ακόμα καινούριο πρόσωπο, που επιδίδεται μάλιστα σε αρκετές «πιπεράτες» σκηνές σεξουαλικής μύησης. Γεννημένη στο Μάντσεστερ, η Φίμπε έχει σταδιοδρομήσει στην tv, αλλά για πρώτη φορά αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο. Είναι κόρη της γνωστής ηθοποιού Σάλι Ντάινεβορ, η οποία καθιερώθηκε στη βρετανική σαπουνόπερα Coronation Street.

Στο Bridgerton που εστιάζει στα ήθη και τους έρωτες της υψηλής κοινωνίας του Λονδίνου, η Φίμπε ενσαρκώνει τη Δάφνη, μια «ντεμπιτάντ» γνωστής οικογένειας και πολύφερνη υποψήφια νύφη. Μικροσκοπική, με κατάλευκη επιδερμίδα και έμφυτη, ρετρό χάρη, δείχνει υπέροχη με ονειρεμένες αμπίρ τουαλέτες και νοσταλγικά κοσμήματα. Σκηνικό; Παραμυθένιες χοροεσπερίδες, πλουμιστά σαλόνια αρχοντικών και απίθανοι κήποι. Βέβαια, τελικά εκείνο που «μένει» στον τηλεθεατή είναι η αθώα «νεράιδα» στο κρεβάτι του θελκτικού, μιγά δούκα συζύγου της, καθώς απολαμβάνει το σεξ δίχως αναστολές.

Η Φίμπε μίλησε και φωτογραφήθηκε στο ιταλικό περιοδικό Grazia δηλώνοντας πως: «Αγαπώ το ξύπνημα του αισθησιασμού της Δάφνης. Στις ερωτικές σκηνές διασκέδασα και ένιωσα ασφαλής. Στήθηκαν σαν ένα κόλπο, ήταν μια χορογραφία, λες και χορεύαμε. Και τα σεξουαλικά πλάνα ξεκινούν στο έκτο επεισόδιο. Περισσότερο τρομοκρατήθηκα όταν κατέβαινα μια σκάλα και με κοιτούσαν όλοι».

Να πούμε ότι η σειρά των οκτώ επεισοδίων δεν διαθέτει τη «βαρύτητα» του αριστοτεχνικού Downton Abbey καθώς «λαικίζει» ολίγον και υπονομεύει τις βραβευμένες υπερπαραγωγές εποχής. Αλλωστε, εξ αρχής σε ξενίζει η υπερρεαλιστική συνύπαρξη λευκών και μαύρων. Ολο αυτό έχει εξήγηση: Την υπογραφή της  Σόντα Ράιμς, διάσημης από τις επιτυχίες «Grey's Anatomy» και «Scandal». Υπεραπλουστεύει την παράδοση  της αριστοκρατίας, βασισμένη στα μυθιστορήματα της Αντιβασιλείας της Τζούλια Κουιν, αμερικανίδας best selling συγγραφέως. Και «πετάει» απλόχερα- αλλά και ηθελημένα γραφικά- τις ταξικές και φυλετικές «σπόντες» της περί ισότητας. Για παράδειγμα τα μενουέτα δεν είναι παρά διασκευές, σε έγχορδη ενορχήστρωση, hits των Αριάνα Γκράντε και Κάρντι Μπι! Η βασίλισσα είναι καρικατούρα  και πολλά σημεία κωμικά … Για τις μέρες που διανύουμε πάντως «μια χαρά θαύμα».  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View