Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Από 20/7 Barbie, η Μάργκο Ρόμπι έφθασε Σεούλ με εκτυφλωτικά ροζ Versace looks

Από 20/7 Barbie, η Μάργκο Ρόμπι έφθασε Σ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Λίγες μέρες απομένουν για να απολαύσουμε τη διασημότερη κούκλα όλων των εποχών στα σινεμά

Λίγες μέρες απομένουν για τα αποκαλυπτήρια της «Barbie» στη μεγάλη οθόνη, καθώς η πρεμιέρα αναμένεται στις 20 του μηνός.

Η ταινία έχει προωθηθεί ως super cult trend, με την καλλονή πρωταγωνίστρια Μάργκο Ρόμπι να «φέρνει» ξεκάθαρα στη διάσημη κούκλα, καθώς είναι καλλίγραμμη, κατάξανθη και το βεστιάριό της ξεχειλίζει από εκτυφλωτικό ροζ. Στη μακρινή Σεούλ, δεν είχαμε εξαίρεση. Η επίσημη προβολή για τη Νότια Κορέα, περιλάμβανε δυο looks Versace σε bright pink, δηλαδή τον εκρηκτικό, φλούο τόνο που πλησιάζει το φούξια. Η αυστραλέζα πρωταγωνίστρια ξεσήκωσε τα φλας με δημιουργίες της Ντονατέλα, ένα bustier outfit  και ένα κοστούμι. Και τα δυο, μας θυμίζουν τα ρουχαλάκια της Barbie που αγοράζαμε μικρές μανιωδώς… Το τεράστιο χαμόγελο και τα μαλλιά σε θηλυκά κύματα, συμβάλλουν στην εικόνα της απόλυτα αισιόδοξης θηλυκότητας made in USA.

Στην ανατρεπτική προσέγγιση της Γκρέτα Γκέργουικ στη σκηνοθεσία, η Barbie αποζητάει την περιπέτεια στον αληθινό κόσμο εγκαταλείποντας την Barbieland. Ο Ken (Ράιαν Γκόσλινγκ) την ακολουθεί ποθώντας να τον ερωτευτεί, ενώ σε ρόλο – έκπληξη εμφανίζεται η Ντούα Λίπα.

Επικοινωνικά, το φιλμ έχει τεράστια δυναμική καθώς από το τρέιλερ μέχρι φίλτρα στα social media, γίνονται αστραπιαία viral. Μικρά και μεγάλα κορίτσια ανυπομονούν για το θέαμα στα σινεμά. Το σενάριο υπογράφει ο υποψήφιος για τρία Όσκαρ Νόα Μπάουμπακ («Frances Ha», «Ιστορία Γάμου»)

 Ειδήσεις Τώρα

Πάτρα: Πληθαίνουν οι κλοπές σε λουόμενους στην Πλαζ

Η ΝΕΠ είναι εδώ: Χάλκινο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα προμίνι παίδων

Σερβίρει και πιράνχας! Κορυφαίο εστιατόριο παγκοσμίως το Central στη Λίμα του Περού

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View