Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

«Ισως το χειρότερο αξεσουάρ της Barbie ο Ken» χαριτολογεί ο Ράιαν Γκόσλινγκ

«Ισως το χειρότερο αξεσουάρ της Barbie ο...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ο δημοφιλής ηθοποιός ενσαρκώνει τελείως αλλαγμένος στο σινεμά τον αγαπημένο της διάσημης κούκλας

O 41χρονος καναδο-αμερικανός ηθοποιός και sex symbol που έχει βραβευτεί με δυο Χρυσές Σφαίρες και στα πρώτα του εφηβικά βήματα αναδείχθηκε από το κανάλι της Disney, αρχικά ξένισε με την απόφασή του να υποδυθεί το alter ego της Barbie στην ομώνυμη, πολυαναμενόμενη ταινία. Οσο κι αν προσπαθει αυτήν την εποχή να  προβάλλει την περιπέτεια «The Gray Man», που παίζεται στο Netflix η εικόνα του με πλατινέ μαλλιά και φλούο ρούχα δίπλα στην καλλονή Μάργκο Ρόμπι ξεσηκώνει την προσοχή επισκιάζοντας οτιδήποτε άλλο. Μονίμως δέχεται ερωτήσεις για το ρόλο του Κεν και την αναπάντεχη μεταμόρφωσή του. Θυμίζουμε πως παλιότερα έχει σαγηνεύσει το διεθνές κοινό με τις υποκριτικές του επιδόσεις στις ταινίες Bkue Valentine, Crazy Stupid Love, La La Land.

 

Ο διάσημος ηθοποιός απαντά άλλοτε σοβαρά και άλλοτε με χιούμορ για τη Barbie. Οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα  με τη σηνοθεσία της Γκρέτα Γκέργουιγκ έγιναν viral και στα social media άναψαν φωτιές για το casting του Γκόσλινγκ στο ρόλο του «Κen». Έχοντας γράψει το σενάριο μαζί με τον σύντροφό της Νόα Μπόμακ, η Γκέργουιγκ  επέλεξε δυο βραβευμένους ηθοποιούς που δεν ποντάρουν μόνο στην ωραία εμφάνιση.  

Οι φωτογραφίες τους με ρούχα σε εκρηκτικά χρώματα και κατάξανθα μαλλιά έκαναν ταχύτατα το γύρο του κόσμου, με τους χρήστες των social να ασχολούνται αν ο Γκόσλινγκ είναι ο σωστός ηθοποιός για να παίξει το σύντροφο της «Barbie».

Καλεσμένος στον Τζίμι Φάλον για να διαφημίσει το «The Gray Man» των αδελφών Ρούσο, ο Γκόσλινγκ ρωτήθηκε για το buzz που πήρε αυτή του η «ροζ» επιλογή.

Με το χαρακτηριστικό φλεγματικό του χιούμορ, ο star απάντησε:

«Σηκώσατε όλες μύτη λες και είχατε δώσει μισή σκέψη στον Ken στο παρελθόν. Ομολογήστε το: Κανείς δεν έχει παίξει με τον Ken. Ένα αξεσουάρ της Barbie είναι, κι ίσως το χειρότερο...», απάντησε ο Γκόσλινγκ γελώντας:

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View