Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ που ήρθε για διακοπές την Αντίπαρο, είναι ο κούκλος Κεν στην ταινία "Barbie"

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ που ήρθε για διακοπές ...

Την Μπάρμπι υποδύεται η Μάργκο Ρόμπι - Η ταινία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 21 Ιουλίου 2023

O 41χρονος Καναδός σούπερ σταρ του κινηματογράφου που όλοι λάτρεψαν στο Οσκαρικό «La La Land» και ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα βρίσκεται μαζί με την σύντροφο του, ηθοποιό Εύα Μέντες και τις δύο κόρες τους, Εσμεράλντα Αμάντα και Αμάντα Λι, στο νησί της Αντιπάρου, θα υποδυθεί τον κούκλο στην κυριολεξία, Κεν στο πλάι της Μπάρμπι – Μάργκο Ρόμπι στην Χολιγουντιανή παραγωγή που ήδη έχει ξεκινήσει γυρίσματα σε σκηνοθεσία της Γκρέτα Γκέργουιγκ.

Ο υπέροχος Ράιαν Γκόσλινγκ λοιπόν που πρωτογνωρίσαμε στο ρομαντικό «Ημερολόγιο» πριν 18 χρόνια σε σκηνοθεσία Νικ Κασσαβέτη, επέλεξε την Ελλάδα για τις φετινές καλοκαιρινές του διακοπές και δη την Αντίπαρο, έναν αγαπημένο προορισμό του συναδέλφου του, σούπερ σταρ Τομ Χανκς.

Η δε πρώτη φωτογραφία του Ράιν Γκόσλινγκ ως Κεν στην ταινία «Barbie» κάνει το γύρο του διαδικτύου και όλοι μένουν με το στόμα ανοικτό βλέποντας τους απίστευτους κοιλιακούς του Γκόσλινγκ και το εντελώς πλατινέ μαλλί.

Δεν πάει πολύς καιρός που είχε βγει στη δημοσιότητα η πρώτη φωτογραφία της Μάργκο Ρόμπι ως Μπάρμπι και τώρα καλούμαστε να γνωρίσουμε τον τέλειο κούκλο, τον Κεν του Ράιαν Γκόσλινγκ.

Το στούντιο της Warner όπως αναφέρει το flix.gr, κυκλοφόρησε για πρώτη φορά μια εντυπωσιακή φωτογραφία του Γκόσλινγκ ως Κεν με six pack κοιλιακούς, ξανθά πλατινέ μαλλιά και ένα υπέροχο μαύρισμα με σπρέι. Την ταινία «Barbie» την σκηνοθετεί η ιδιαίτερη και πολύ ταλαντούχα δημιουργός Γκρέτα Γκέργουιγκ (Frances Ha, Μικρές Κυρίες, Lady Bird) σε σενάριο το οποίο έχει γράψει μαζί με τον Νόα Μπόμπακ, και μαζί με τους Μάργκο Ρόμπι και Ράιαν Γκόσλινγκ πρωταγωνιστούν και οι Κέιτ ΜακΚίνον, Αλεξάντρα Σιπ, Αμέρικα Φερέρα, Σίμου Λιού, Χάρι Νεφ, Αριάνα Γκρίνμπλατ, Μάικλ Σέρα, Ισα Ρέι, Έμα Μακί και ο Γουίλ Φέρελ.

Η ταινία ήδη βρίσκεται στα μισά των γυρισμάτων με την Warner επίσης να ανακοινώνει πως η επίσημη ημερομηνία της εξόδου στις αίθουσες θα είναι στις 21 Ιουλίου 2023 σε περίπου δηλαδή 1 χρόνο από τώρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight