Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

DECO

/

Η έπαυλη των Τζον Λέτζεντ- Κρίσι Τάιγκεν «φωνάζει» funk style και οικογένεια

Η έπαυλη των Τζον Λέτζεντ- Κρίσι Τάιγκεν...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το διάσημο ζευγάρι αποκάλυψε το εντυπωσιακό του σπίτι στο Μπέβερλι Χιλς, δείτε το

Το γνωστό περιοδικό AD, που φιλοξενεί διαρκώς κατοικίες- αξιοθέατα διαφόρων celebrities, «μπήκε» στην έπαυλη του πολυβραβευμένου τραγουδοποιού Τζον Λέτζεντ.

Μένει στο Μπέβερλι Χιλς, μαζί με τη γυναίκα του Κρίσι Τάιγκεν και τα δυο παιδιά τους. Ο «megastar musician» ντυμένος με DSquared2 και Christian Louboutin και η tv personality και home-cooking guru επιλέγοντας looks Saint Laurent και Isabel Marant υποδέχθηκαν την κάμερα το νέο τους παράδεισο με χαρακτήρα «glam, fan με bright pops of color».

Το χρυσό, το μελί, το κίτρινο, το ροδί, το μπρονζέ σαν βασικά χρώματα αλλά και τα βελούδα με τις μαρμάρινες επιφάνειες πρωταγωνιστούν. Μαζί και σύγχρονα έπιπλα με κυκλικές φόρμες και διάσημες ετικέτες. Το κτίριο τους γοήτευσε αρχικά «λόγω της ανεμελιάς και της αύρας του». «Μας αρέσει που είναι τόσο ευάερο και που δένει αρμονικά με το outdoor» δήλωσαν.

Τα παιδικά δωμάτια «ξεφεύγουν» από το γενικό style καθώς δημιουργήθηκε ένας ροζ παιδότοπος και ένα ταξίδι για σαφάρι κατ΄οίκον. Και αυτό μαγεύει τα βλαστάρια τους και φανερώνει το πόσο μεγάλη αδυναμία τους έχουν...

Ο Τζον Λέτζεντ που κατέχει 12 Grammy και ένα Οσκαρ τραγουδιού, συμφωνεί με τη γυναίκα του πως ήθελαν κάτι πιο λαμπερό και «τρελό» από τις αρχικές προτάσεις του διακοσμητή τους. Και εκείνος τους θεωρεί πολύ φιλόξενους, υποστηρικτικούς και έτοιμους να δείξουν εμπιστοσύνη ώστε να τους αρνηθεί οτιδήποτε. Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε το 2013, έχει τέσσερα παιδιά, εκ των οποίων το τελευταίο γεννήθηκε με παρένθετη μητέρα. Κάθε τους δημόσια εμφάνιση γίνεται είδηση στην Αμερική. 

Ειδήσεις Τώρα

Η Σοφία Βεργκάρα βρήκε τον τρόπο να ξεπεράσει «στα γρήγορα» το χωρισμό της

Μέγκαν Μαρκλ: «Στο μικροσκόπιο» οι δυο τελευταίες της εμφανίσεις, επέλεξε ανερχόμενα brands

Σε Ζάκυνθο και Κεφαλονιά τα νέα hotspots του real estate για αγορά κατοικίας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View