Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

DECO

/

«Dioriviera» στο Κάπρι, pop up store σε σπηλιά, με ρετρό καμπίνες και κλασικά μπαμπού

«Dioriviera» στο Κάπρι, pop up store  σε...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ενας ύμνος στη dolce vita μέσα στο φημισμένο Il Riccio Restaurant & Beach Club, δείτε εικόνες

H luxury αυτοκρατορία Dior, με την ανανεωτική σφραγίδα της Maria Grazia Chiuri, διαθέτει μια ειδική σειρά διακοπών ονόματι «Dioriviera», η οποία έχει αποκτήσει κατάδικά της pop up καταστήματα σε κοσμοπολίτικους παραδείσους.

Beverly Hills, Saint-Tropez, Bali, Seoul, Phuket, Kyoto, Capri καμαρώνουν για αυτά τα εποχιακά resort stores με σήμα κατατεθέν το ρομαντικό, υφασμάτινο μοτίβο toile de Jouy Sauvage. Μια ματιά στο κατάστημα του Κάπρι σε «ξεσηκώνει» μεμιάς. Βρίσκεται σε ένα βράχο και αναπτύσσεται μέσα σε σπηλιά, ως κομμάτι του φημισμένου ll Riccio Restaurant & Beach Club, με τους λαχταριστούς ψαρομεζέδες.

Κάνεις shopping ατενίζοντας τα γαλαζοπράσινα νερά της Μεσογείου, ενώ η διακόσμηση μέσα και έξω βασίζεται στα αριστοκρατικά κλασικά μπαμπού και στις ρετρό καμπίνες παραλίας. Το Κάπρι αποτελεί ξεχωριστό τοπόσημο της Ιταλικής Ριβιέρας ανήκοντας στην ηλιόλουστη επαρχία της Νάπολης.

 

Το εν λόγω pop up άνοιξε το 2020 με έμφαση στο μπλε αλλά κάθε χρόνο η collection εξελίσσεται χρωματικά- για παράδειγμα φέτος εστιάζει στο ροζ. Στα καθιστικά, τις ξαπλώστρες, τις ομπρέλες κυριαρχεί το εμπριμέ Jouy Sauvage, που προαναφέραμε. Μαξιλάρια, σερβίτσια, ρακέτες ακόμα και η βέσπα ως έκθεμα διαθέτουν Dior ετικέτα. Ο Monsieur Dior λάτρευε την καλοπέραση με κομψή αισθητική οπότε το εν λόγω μέρος ως ο απόλυτος προορισμός της «dolce vita», αντιπροσωπεύει την ιστορική διαδρομή του οίκου. Τα prints που με την πρώτη ματιά παραπέμπουν σε παλιά πορσελάνη απεικονίζουν άγρια ζώα της ζούγκλας  και φυτά σε exclusive design.  

Dioriviera 2023

Dioriviera 2023

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View