Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Πορτοχέλι: Αννα ντε Αρμας και Λέα Σεϊντού στο Louis Vuitton High Jewelry dinner

Πορτοχέλι: Αννα ντε Αρμας και Λέα Σεϊντο...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Παρουσιάστηκε η σειρά κοσμημάτων «Deep Time», παρούσα η καλλιτεχνική διευθύντρια Francesca Amfitheatrof- ακολούθησε event στο Ηρώδειο

Στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Aman Zoe στο Πορτοχέλι, που είναι εμπνευσμένο από αρχαία, ελληνικά μνημεία, παρουσιάστηκε η σειρά κοσμημάτων «Deep Time» του γαλλικού κολοσσού Louis Vuitton.

Παρούσες, ως ambassadors του οίκου, οι διάσημες ηθοποιοί Αννα ντε Αρμας και Λέα  Σεϊντού που εμφανίστηκαν μαυροντυμένες ανάμεσα σε άλλες guest stars. H artistic director of Watches &  Jewelry, Francesca Amfitheatrof  ήταν εκεί, με λευκό σμόκιν κοστούμι.

 

H 35χρονη κουβανή star Αννα ντε Αρμας φορούσε μαύρο μπουστάκι, φούστα και σακάκι με ασημί σανδάλια, κρατώντας  μια ασημί τσάντα Petite Malle. Στο λαιμό της άστραφτε  κολιέ από κίτρινο χρυσό και πλατίνα με Pigeon Blood ρουμπίνια και σμαράγδια, με ασορτί βραχιόλι. Ανέδειξε επισης σκουλαρίκια, καθώς και ένα δαχτυλίδι από λευκόχρυσο, σμαράγδια και διαμάντια, όλα από τη νέα συλλογή Louis Vuitton High Jewellery Deep Time.

H 37χρονη γαλλίδα πρωταγωνίστρια Λέα  Σεϊντού εμφανίστηκε κοντό μαύρο playsuit και σακάκι με μαύρες σατέν sparkle γόβες κρατώντας τσάντα Mini Capucine αναδεικνύοντας σκουλαρίκια από λευκόχρυσο και διαμάντια, δαχτυλίδι και βραχιόλι από κίτρινο χρυσό και διαμάντια.

Η 30χρονη Urassaya Sperbund, βραβευμένη ηθοποιός και μοντέλο από την Ταιλάνδη, έδωσε το παρών με μαύρο tailored παντελόνι και μακρύ σακάκι, χρυσά δερμάτινα σανδάλια και τσάντα Petite Malle. Πρόβαλε σκουλαρίκια και κολιέ από λευκόχρυσο και διαμάντια, καθώς και δαχτυλίδι από λευκόχρυσο, διαμάντια και ζαφείρια.

Ακολούθησε, το βράδυ της χθεσινής Τρίτης, κλειστό event αντίστοιχης παρουσίασης με τις ίδιες πρέβειρες στο Ηρώδειο. Παρέλασαν μοντέλα και υπήρξαν δρώμενο του Δημήτρη Παπαιωάννου και ζωντανή μουσική. Παρόντες εκπρόσωποι από διεθνή περιοδικά μόδας, influencers και τιμώμενοι καλεσμένοι του label. Κυκλοφόρησαν διάφορα βιντεάκια από την ιδιαίτερη βραδιά. Πλέον η χώρα μας μπαίνει σταθερά στο πρόγραμμα τέτοιων εκδηλώσεων που παλιά παρακολουθούσαμε ως μακρινές και άπιαστες…

 Ειδήσεις Τώρα

Ένα δημοτικό κτίριο - χωματερή και εστία μόλυνσης, στην μαρίνα της Πάτρας - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Η Μαρίνα Δούρου βάπτισε το γιο της, φλας στον Ιερό Ναό Παντοκράτορα

Στην Πάτρα σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View