Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

To comeback της Κλόντια Σίφερ και οι έρωτες του ντι Κάπριο στην πασαρέλα Versace

To comeback της Κλόντια Σίφερ και οι έρω...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

To πιο λαμπερό show στο Μιλάνο δεν συζητήθηκε τελικά μόνο για τα ανοιξιάτικα ρούχα της Donatella…

H εκθαμβωτική Κλόντια Σίφερ, στα 53 της χρόνια, «έκλεισε» το Versace show στο Μιλάνο στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας.

Η γερμανίδα super model, που θα λέγαμε πως δείχνει η πιο φυσική και ανέγγιχτη από το χρόνο καλλονή της «χρυσής εποχής» των nineties, καταχειροκροτήθηκε στο φινάλε της επίδειξης για την άνοιξη του 2024.

Με μια απαστράπτουσα, αποκαλυπτική τουαλέτα σε πράσινο φυστικί τόνο, διακοσμημένη με ασημένιους ρόμβους και φινιρίσματα από δαντέλα, παρέπεμπε αυτόματα στην glam περίοδο του οίκου, τότε που ήταν και η ίδια μούσα του. Για την συγκεκριμένη collection η Donatella Versace «έπαιξε» ανάμεσα στο sixties style και σχεδίων του '90 από το αρχείο του αξέχαστου και αδικοχαμένου αδελφού της Gianni, ιδρυτή του label.

Κάλεσε την Κλόντια ως guest star για να θυμίσει ακριβώς τις αλλοτινές ένδοξες μέρες. Εκείνη επανήλθε στην ίδια πασαρέλα 5 χρόνια μετά, καθώς είχε ξαναπερπατήσει μαζί με τις Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Κάρλα Μπρούνι, Ελενα Κρίστενσεν. Στο after party φόρεσε πάντως άλλη μια θεαματική τουαλέτα σε τιρκουάζ ως διαχρονικό και επίμονο Versace girl. 

Τα φλας πάντως δεν εστίασαν μόνο στην Κλόντια. Συμετείχαν ακόμα η περιζήτητη Κένταλ Τζένερ της φαμίλιας Καρντάσιαν, η κόρη του Τζουντ Λο, αλλά και οι δυο πανέμορφες κυρίες που  τελευταία συνδέθηκαν ερωτικά με τον γυναικοκατακτητή του Χόλιγουντ Λεονάρντο ντι Κάπριο. Ο λόγος για την εντυπωσιακή Τζίτζι Χαντίντ που σύμφωνα με τα κουτσομπολιά δεν «τα βρήκε» με τον ηθοποιό ώστε να προχωρήσει σε σταθερό δεσμό και την καινούρια του αγαπημένη, την 25χρονη ιταλίδα και Chanel ambassador Βιτόρια Τσερέτι, πολύ πρόσφατα διαζευγμένη. Πρόκειται για ολοκαίνουριο φλερτ με αποδεικτικά πλάνα από parties. Δεν τις συνέλαβε πάντως ο φακός μαζί τις Τζίτζι-Βιτόρια, ούτε να ποζάρουν, ούτε να συνομιλούν. Front row είδαμε τη Ντέμι Μουρ με παντελόνι από χρυσά κρόσσια και θέση για το σκυλάκι της. Αντάλλαξε μάλιστα απόψεις με τους σχεδιαστές Kim Jones και Pierpaolo Piccioli. 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View