Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ξεκίνημα για το Shopping Star και τη Φάρμα!

Ξεκίνημα για το Shopping Star και τη Φάρμα!

Τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου κάνουν πρεμιέρα oι δύο πολυαναμενόμενες εκπομπές στο Star

Πλησιάζοντας στο τέλος του Σεπτεμβρίου, όλα τα κανάλια, έχουν ρίξει στο τραπέζι της τηλεθέασης, τα «βαριά τους χαρτιά».

Και φυσικά ο σταθμός της Κάτω Κηφισιάς, δε θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, το Star ξεκινάει δύο πολυαναμενόμενες πρεμιέρες.

Η αρχή γίνεται το απόγευμα, τη γνωστή ώρα, στις 15:50, με τη νέα εκδοχή του super-επιτυχημένου Shopping Star. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επιστρέφει στο κανάλι που την ανέδειξε και την καθιέρωσε, αποφασισμένη να κερδίσει και αυτό το στοίχημα.

Ύστερα, από 7 ολόκληρες σεζόν, η πιο δημοφιλής εκπομπή στο γυναικείο κοινό, περνάει σε μία νέα εποχή. Με πολλές αλλαγές, σε όλα τα επίπεδα, με νέα παρουσιάστρια, νέα σκηνικά, αλλά και με ορισμένες σταθερές αξίες, όπως ο πολύ-αγαπημένος Βαγγέλης Χαρισόπουλος που δεν θα μπορούσε να λείψει από την απογευματινή παρέα.

Η Ηλιάνα θα υποδέχεται κάθε εβδομάδα πέντε νέες παίκτριες που θα τα «δίνουν όλα» για τη νίκη, και θα φέρνει η καθεμία, το στυλ και την προσωπικότητά της, στον τηλεοπτικό δέκτη. Αυτό είναι άλλωστε και το μυστικό της επιτυχίας του Shopping Star. Βασίζεται στην καθημερινή γυναίκα, στη γυναίκα της διπλανής πόρτας, που έχει αγκαλιάσει ο κόσμος.

Και μερικές ώρες αργότερα, το σκηνικό αλλάζει εντελώς. Από την πασαρέλα, τη μόδα και το στυλ, μόλις οι δείκτες του ρολογιού δείξουν 21:00, έρχεται ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τη «Φάρμα». Ένας ακόμα άνθρωπος που αναδείχθηκε και καθιερώθηκε από το Star, σε εντελώς διαφορετικό ρόλο αυτή τη φορά.
Μέσα στα μαγευτικά τοπία της ελληνικής φύσης, πολλά χιλιόμετρα μακριά από την άνεση του καναπέ, του ψυγείου και του ντελίβερι, ο …σεσημασμένος χιουμορίστας και διακεκριμένο μέλος της κορυφαίας ομάδες μαγείρων της ελληνικής τηλεόρασης, βγάζει την ποδιά της κουζίνας και φοράει τη φόρμα του αγρότη.
Αυτή τη φορά δε θα κάνει κριτική σε συνταγές και ψησίματα, αλλά θα καθοδηγεί τολμηρούς άντρες και τολμηρές γυναίκες που πήραν τη μεγάλη απόφαση. Να αφήσουν για λίγο την «ασφάλεια» της πόλης, και να κονταροχτυπηθούν με τις προκλήσεις της φύσης.
Στη «Φάρμα», η φροντίδα των ζώων και η καλλιέργεια της γης, δεν είναι όσο εύκολα φαίνονται στην τηλεόραση. Οι συνθήκες θα είναι δύσκολες και απαιτητικές. Οι δοκιμασίες και οι αντιξοότητες, θα ξεχωρίσουν όσους έχουν τις απαραίτητες αντοχές, από εκείνους που τα …είχαν υπολογίσει διαφορετικά.

Το trailer της ΦΑΡΜΑΣ μας έδωσε μια μικρή αλλά εξαιρετικά εντυπωσιακή εικόνα από το μοναδικής ομορφιάς τοπίο καθώς και από ένα μέρος των εξωτερικών χώρων, που έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά για το παιχνίδι. Φυσικά η χιουμοριστική αναμέτρηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου με την ελληνική ύπαιθρο και οι απέλπιδες προσπάθειές του να την… κατακτήσει - παρά τις όποιες αντιξοότητες - με το τραγούδι στα χείλη, ήταν απολαυστική και δημιούργησε ακόμα μεγαλύτερη αναμονή για την πρεμιέρα και τα όσα εντυπωσιακά θα απολαύσουμε τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στην οθόνη του Star!

Η ΦΑΡΜΑ μας καλεί να επιστρέψουμε στη φύση, όχι από ανάγκη, αλλά ως μια άκρως πιο ελκυστική επιλογή και να απολαύσουμε την απόλυτη εναλλακτική δράση! Άντρες και γυναίκες από όλη την Ελλάδα θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες της αγροτικής ζωής σε ένα απομακρυσμένο αλλά μαγευτικό τοπίο της πανέμορφης ελληνικής γης. Θα αφήσουν πίσω τους τη ρουτίνα, την καθημερινότητα και το άγχος της πόλης και θα επιστρέψουν στην ουσία, στις ρίζες μας, στη φύση! Στο βιωματικό αυτό ταξίδι, οι παίκτες καλούνται καθημερινά να αντιμετωπίσουν δυναμικές αποστολές-δοκιμασίες, που απαιτούν δύναμη, αντοχή και δεξιότητες, υπό τις πιο αντίξοες συνθήκες. Μόνο έτσι θα κερδίσουν τις παροχές και τα έπαθλα, που θα κάνουν τη ζωή στην ύπαιθρο, ευκολότερη.

Οι παίκτες της ΦΑΡΜΑΣ θα βρεθούν αντιμέτωποι με το μεγαλείο αλλά και την οργή της φύσης, με τους εαυτούς τους αλλά και τους αντιπάλους τους! Θα πρέπει να διαχειριστούν όλες τις προκλήσεις, που κάνουν την αγροτική ζωή τόσο δύσκολη αλλά ταυτόχρονα τόσο μαγευτική, όπως τη φροντίδα των ζώων, την καλλιέργεια της γης, τη σκληρή δουλειά για όσα, μέχρι τώρα, ήταν αυτονόητα. Ταυτόχρονα, όμως, θα γοητευθούν από τη δύναμη και τη γενναιοδωρία της φύσης, που πάντα επιστρέφει απλόχερα την αγάπη που της προσφέρεις!

Κάθε εβδομάδα κάποιος θα αποχωρεί. Ο λιγότερο αυτάρκης; Ο λιγότερο ικανός να αποτελέσει χρήσιμο μέλος μιας ομάδας; Ο λιγότερο αποτελεσματικός στις δοκιμασίες; Νικητής, τόσο στο παιχνίδι όσο και σε προσωπικό επίπεδο, θα είναι εκείνος ή εκείνη που θα καταφέρει να εναρμονιστεί βαθιά και ειλικρινά με τους νόμους της φύσης! Η συνολική στρατηγική, που θα επιλέξει κάθε παίκτης κατά την παραμονή του στη ΦΑΡΜΑ, αλλά κυρίως η θέληση και η προσαρμοστικότητα του, είναι τα στοιχεία που θα αναδείξουν τον νικητή, που θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ! Η δράση, η ένταση, η περιπέτεια, το απρόοπτο, οι ξαφνικές ανατροπές, η ανεβασμένη αδρεναλίνη, είναι στοιχεία που συνθέτουν την επιτυχία του παιχνιδιού Μια τεράστια, extra large παραγωγή του Star, με γυρίσματα σε εξωτερικούς χώρους, που έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά για τη ΦΑΡΜΑ.

Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου. Δύο πολύ δυνατές πρεμιέρες από το Star, με ένα «χρυσό» δίδυμο.
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αλλάζουν τα δεδομένα στο τηλεοπτικό τοπίο για τη σεζόν 2023-24 και η σεζόν «παίρνει φωτιά».
Shopping Star: Πρεμιέρα Δευτέρα 25/9, στις 15:50
«Η Φάρμα»: Πρεμιέρα Δευτέρα 25/9, στις 21:00

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight