Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

«Εξομολογήσαμε» τον Πλάτωνα Παπαγιαννόπουλο, που συνόδεψε την Ελενα Γαλύφα στο Φεστιβάλ των Καννών

«Εξομολογήσαμε» τον Πλάτωνα Παπαγιαννόπο...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το πατρινό μοντέλο και συνεργάτης σε γνωστούς χώρους διασκέδασης της Αθήνας, μας μίλησε για μια «απίστευτη εμπειρία»

Στο πλέον ιστορικό σινε- φεστιβάλ της οικουμένης, στις Κάννες, ταξίδεψε το πατρινό μοντέλο και φίλος της στήλης Πλάτωνας Παπαγιαννόπουλος, οπότε σπεύσαμε να μάθουμε τις εντυπώσεις του.

Βρέθηκε στο «κόκκινο χαλί» και σε λαμπερά parties πλάι σε διασημότητες, συνοδεύοντας τη γνωστή influencer Ελενα Γαλύφα και βιώνοντας στιγμές γνήσιου κοσμοπολιτισμού και «χρυσόσκονης»… Να πως μας περιέγραψε το όλο κλίμα αλλά και ποιους stars ξεχώρισε:

«Ηταν απρόσμενη η πρόσκληση που δέχθηκα από τη φίλη μου Ελενα Γαλύφα να παραβρεθώ στις Κάννες, την περίοδο που συγκεντρώνεται εκεί η ελίτ της τέχνης, της μόδας, των επιχειρήσεων και του ευ ζην. Περπατήσαμε στο red carpet των φιλμ Asteroid City και The Old Oak, πήγαμε στα parties του Forbes και του σχεδιαστή Philipp Plein ενώ απολαύσαμε εκπληκτικό φαγητό και επισκεφθήκαμε θρυλικά ξενοδοχεία της περίφημης παραλιακής. Χρειάστηκε να ξεχωρίσω επίσημα κοστούμια με παπιγιόν από την προσωπική μου γκαρνταρόμπα γιατί το dresscode είναι πολύ αυστηρό και απαγορεύεται η είσοδος εάν δεν είσαι ντυμένος black tie. Η Ελενα φόρεσε δυο υπέροχα βραδινά outfits, με ετικέτες Vrettos Vrettakos και Taric Ediz. Πάνω στο κόκκινο χαλί ήταν ανατριχιαστικά. Ουρλιαχτά, ασταμάτητα φλας και stars δίπλα σου, δεν ήξερα τί να πρωτοκοιτάξω. Το όλο κλίμα ήταν μια ένεση ενέργειας, αισιοδοξίας και χαράς. Στην είσοδο σε ελέγχουν και απαγορεύονται τα κινητά.

Στην είσοδο του Palais των προβολών

Στην είσοδο του Palais των προβολών

Λόγω της πρόσκλησης που είχαμε για την προβολή του Asteroid City, είδαμε από κοντά το διάσημο σκηνοθέτη Γουες Αντερσον, τους Τομ Χανκς, Ρίτα Γουίλσον, Σκάρλετ Γιόχανσον. Μεγαλύτερη εντύπωση μου έκανε σαν παρουσία η Μάγια Μασκ, 75χρονο μοντέλο, influencer, συγγραφέας και μητέρα του Ελον Μασκ. Το πρόσωπο και η φιγούρα της σε μαγνήτιζαν, φορούσε ένα στενό, ολοκέντητο φόρεμα σε μπρονζέ- πορτοκαλί. Από τις γυναίκες που η προσωπικότητα «βγαίνει» προς τα έξω με την πρώτη ματιά. Συνομίλησα με την ηθοποιό Αντι Μακ Ντάουελ, που ήταν πολύ απλή και εγκάρδια. Μου φάνηκε μια φοβερή τύπισσα και καλά κάνει που αφήνει γκρίζα και φυσικά τα μαλλιά της. Είδα ακόμα από κοντά και τον Ορλάντο Μπλουμ και τον κούκλο super model Τζον Κορταχαρένα. Γενικά βέβαια κυκλοφορούσαν πάρα πολλά μοντέλα ώστε να δυσκολευτείς να εστιάσεις σε κάποιο…»

Μάγια Μασκ

Μάγια Μασκ

Ρίτα Γουίλσον- Τομ Χανκς

Ρίτα Γουίλσον- Τομ Χανκς

Ευχάριστη έκπληξη για τον Πλάτωνα ήταν επιπροσθέτως το ότι δείπνησαν στο δημοφιλές γευστικό στέκι La Petite Maison, που έχει Ελληνα σεφ, τον Yiannis Kioroglou.

Ολη η πόλη ήταν μια μεγάλη γιορτή με κομφούζιο στους δρόμους και δεν μπορούσες να μείνεις ή να φας πουθενά εάν δεν έχεις προνοήσει μήνες πριν. Στο ξενοδοχείο Martinez έμεναν celebrities όπως η Ναόμι Κάμπελ ή η Αλεσάντρα Αμπρόσιο αλλά και η εξωτική καλλονή και ακτιβίστρια Χαλίμα Αντεν. Στο party του designer Philipp Plein, στην προσωπική του βίλα στην Κυανή Ακτή έσμιξαν μεγάλα ονόματα της ραπ και εντυπωσιακά μοντέλα. Cocktail style και στο κάλεσμα του Forbes που εντάσσεται στα συνεχή παράλληλα events του φεστιβάλ. Ο Πλάτωνας δέχθηκε πρόταση να πάει και στο απρόσιτο Amfar Gala, αλλά η πρόσκληση κόστιζε…. 25000 ευρώ καθώς αποτελεί συνεισφορά των πάμπλουτων παρευρισκομένων στον αγώνα κατά του Aids. Πάντως πρακτικά αναφέρουμε ότι οι κινηματογραφικές προβολές γίνονται από το πρωί ως το βράδυ με διαφορετικές εισόδους για απλούς σινεφίλ και vips. Οι Κάννες πέρα του θαλάσσιου μετώπου με τα θεαματικά vintage κτίρια, τριγύρω δεν σε εντυπωσιάζουν και τόσο αρχιτεκτονικά ενώ το Palais του σινεμά παραπέμπει μάλλον σε συμβατικό πολυσινεμά…

Με τον designer Philipp Plein

Με τον designer Philipp Plein

Forbes party

Forbes party

Μοντέλα παντού

Μοντέλα παντού

Stars της μουσικής

Stars της μουσικής

Σπίτια στο ύφος της Κυανής Ακτής

Σπίτια στο ύφος της Κυανής Ακτής

Μυθικά ξενοδοχεία στην Κρουαζέτ

Μυθικά ξενοδοχεία στην Κρουαζέτ

Ταξίδι - αστραπή στον κοσμοπολιτισμό

Ταξίδι - αστραπή στον κοσμοπολιτισμό

Ο Πλάτωνας ήταν όμως και ο μόνος άνδρας επώνυμος που πήγε από το εγχώριο στερέωμα της μόδας, καθώς οι κυρίες Δούκισσα Νομικού, Τάμτα, Τόνια Σωτηροπούλου, Βάσια Κωσταρά έκαναν πέρασμα επίσης δίχως να γνωστοποιηθεί άλλο ανδρικό όνομα. O ίδιος το βίωσε σαν «απίστευτη συναρπαστική εμπειρία». Δείτε τα αντιπροσωπευτικά στιγμιότυπα στο thebest.gr  

Ειδήσεις Τώρα

Καλάβρυτα: 10.000 επισκέπτες κατακλύζουν από την Παρασκευή την πόλη

Καζίνο Ρίου: Κατεπείγουσα επιστολή του Σωματείου Εργαζομένων στον Υπηρεσιακό Πρωθυπουργό

Degustation! Δοκιμάσαμε το νέο μενού στο The Bold Type και συζητήσαμε με το σεφ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View