Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Πλάτωνας Παπαγιαννόπουλος στο thebest.gr: «Προτιμούσα τον Ανδρέα, τελικά με άγγιξε η Παρασκευή»

Πλάτωνας Παπαγιαννόπουλος στο thebest.gr...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το γνωστό πατρινό μοντέλο σχολιάζει με την έμπειρη ματιά του τον τελικό του GNTM

Περιζήτητο και αναγνωρίσιμο μοντέλο πλέον, με βασική έδρα την Αθήνα, ο ωραίος πατρινός Πλάτωνας Παπαγιαννόπουλος δεν είχε αντίρρηση να μας μιλήσει για τον πολυσυζητημένο  τηλεοπτικό τελικό του GNTM. Χάρη στην δεκαετή εμπειρία του στο χώρο – μια διαδρομή γεμάτη σημαντικές καμπάνιες, ηχηρά fashion events, πολλές φωτογραφίσεις, συμμετοχές στην αθηναική Εβδομάδα Μόδας, εμφανίσεις σε μιλανέζικα showrooms κ.α- είναι από τα πλέον κατάλληλα πρόσωπα να αναφερθεί στην δημοφιλή εκπομπή.

Δεν είναι η πρώτη φορά που o Πλάτωνας φιλοξενείται στο thebest.gr. Με αφετηρία τη συνοικία της Αγυιάς στην Πάτρα, μας έχει ομολογήσει πως δεν αρκεί μόνο το παρουσιαστικό, αλλά χρειάζεται διαρκής προσπάθεια, καλοί τρόποι, σωστές επαφές, συνέπεια, ευγένεια και προσωπικότητα για να καθιερωθεί κανείς στο μόντελινγκ. Όπως μας είπε λοιπόν: «Παρακολούθησα και εγώ το show όπως πολύς κόσμος. Λόγω της καραντίνας μάλιστα το έβλεπα σταθερά. Το φετινό concept με τη συμμετοχή των ανδρών μου άρεσε πολύ περισσότερο και χάρηκα που δόθηκε η ευκαιρία σε πολύ ωραία αγόρια να φανούν και να βγουν στην επικαιρότητα. Ευχαριστήθηκα πολύ και με το γεγονός της μη απήχησης της «reality» πλευράς της εκπομπής. Το κοινό δηλαδή δεν ψήφισε με βάση τους τσακωμούς, τις κόντρες, τις ίντριγκες, τα άσχημα σχόλια, τη γκρίνια. Κατά την άποψή μου έχει σημασία να επιλέγονται ταλέντα με αξιοκρατικά κριτήρια και όχι επειδή μιλούν παρασκηνιακά και προβάλλονται με άλλο τρόπο πέρα από τις επιδόσεις τους. Όλα αυτά τα παιδιά θα πρέπει να ξέρουν επίσης ότι δεν σημαίνει ότι καθιερώθηκαν και θα κάνουν καριέρα λόγω GNTM. Aπαιτείται μεγάλος αγώνας και κυνήγι για να πετύχεις. Τα δεδομένα αλλάζουν συνέχεια στο χώρο, τα αισθητικά πρότυπα εξελίσσονται διαρκώς λόγω του ίντερνετ. Πρέπει να δουλέψεις με τον εαυτό σου και να εμπιστευτείς τους σωστούς επαγγελματίες για να καταξιωθείς. Να μην υπάρχει δηλαδή η ψευδαίσθηση πως είσαι star μόνο λόγω εκπομπής. Είναι απλά μια καλή αφετηρία. Μια σπουδαία ευκαιρία ώστε να προχωρήσεις στη συνέχεια. Σκεφτείτε τις νικήτριες των περασμένων ετών. Τι έχουν καταφέρει μετά τη νίκη τους;»

Συνεχίζοντας τη συζήτησή μας, υπογράμμισε πως και οι τέσσερις φετινοί κριτές ήταν δίκαιοι και ψήφισαν σωστά, δίχως διακρίσεις υπέρ των «αγαπημένων» τους. Και το λέει έχοντας συνεργαστεί με τους καλύτερους φωτογράφους στην πορεία του.  «Στις τελικές δοκιμασίες ήταν καλύτερος ο Ηρακλής, ένα πραγματικά πολύ όμορφο αγόρι που κατέκτησε τον κόσμο και ειδικά τη νεολαία, με την ιδιαίτερη φυσιογνωμία του. Λείπει μια παρουσία με τέτοια εξωτικά χαρακτηριστικά από την ελληνική αγορά και θεωρώ πως του αξίζει να δουλέψει» μας ανέφερε.

 

Ο ίδιος ποιόν «έβλεπε» στον τελικό; «Εμένα μου άρεσε περισσότερο ο Ανδρέας και αυτόν θα επέλεγα να κερδίσει. Επίσης θα ξεχώριζα τον Εντουαρντ. Ο Αιμιλιάνο έχει το κλασικό, αρρενωπό «μοντελέ» style, το character φωτογενές πρόσωπο με τις «γωνίες», που διαχρονικά επικρατεί στη μόδα. Όμως σημειώστε πως όλα τα αγόρια ημιτελικού και τελικού είχαν σχέση με το μόντελινγκ και ανήκαν σε πρακτορεία. Η μεγάλη έκπληξη ήταν η Παρασκευή και τελικά αυτή με «άγγιξε» περισσότερο». 

 

Κατά την άποψη του Πλάτωνα  είναι λάθος να εστιάζουμε στη διαφορετικότητα της «τσιγγάνας από την Πάτρα» καθώς όλοι έχουν δικαίωμα στο όνειρο και την επιτυχία, απ’ όπου κι αν προέρχονται. «Η Παρασκευή ήταν η ομορφότερη έκπληξη, η μεγάλη νικήτρια και το πιο θετικό πρότυπο του τελικού για μένα. Ένα κορίτσι πολύ όμορφο, αγνό και απείρακτο. Τελείως άσχετο με τη μόδα, που δεν ήξερε να περπατήσει στην πασαρέλα και όμως πάσχισε και εξελίχθηκε περισσότερο από όλους. Κλειστός χαρακτήρας, λιγομίλητη, - άρα καιλιγότερο «τηλεοπτική- απέδειξε ότι η θέληση και η δίψα να πραγματοποιήσει το όνειρό της την οδήγησαν στη νίκη. Μόλις 20 χρονών έχει μπροστά της το χρόνο να μάθει αγγλικά, να καλλιεργηθεί και να βρει τη δική της θέση στην αγορά. Απόλυτα φυσική, φρέσκια, ανέγγιχτη από πλαστικές και άλλες επεμβάσεις είναι το πλέον «υγιές» κορίτσι για να προωθηθεί στο χώρο. Θα έχει λαμπρό μέλλον αν συνεργαστεί με τους σωστούς ανθρώπους».

 

Τέλος, μας εξήγησε ότι γενικότερα τα περισσότερα νεαρά μοντέλα είναι συνήθως καχύποπτα και ανασφαλή λόγω των δυσκολιών και των απαιτήσεων της μόδας. Αυτή την περίοδο τα πράγματα στον εμπορικό κόσμο είναι δραματικά, η μόδα κινείται μόνο μέσω του Instagram και των e- shops. Συστήνει λοιπόν στον κόσμο να στηρίζει τις ελληνικές επιχειρήσεις που μοχθούν να επιβιώσουν και όχι τις πολυεθνικές.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View