Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Shopping Star;

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Shopping Star;

Σύμφωνα με όσα είπε η Φελίσια Τσαλαπάτη στον αέρα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes», η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, την επόμενη εβδομάδα, θα ξεκινήσει γυρίσματα

Θα είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου η αντικαταστάτρια της Βίκυς Καγιά στο Shopping Star;

 Η επόμενη παρουσιάστρια του Shopping Star, όπως όλα δείχνουν, θα είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Από τη στιγμή που η Βίκυ Καγιά έφυγε από το Star, πολλά είχαν ακουστεί για την αντικαταστάτριά της στο συγκεκριμένο πρότζεκτ, ωστόσο, φαίνεται πως το “σίριαλ” φτάνει στο τέλος του.

 
Σύμφωνα με όσα είπε η Φελίσια Τσαλαπάτη στον αέρα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes», η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, την επόμενη εβδομάδα, θα ξεκινήσει γυρίσματα στο Shopping Star.

«Να πούμε μία τηλεοπτική είδηση που σπαρταράει, τρέχει και θα τη μάθετε πρώτοι από εδώ. Αποκλειστικά, λοιπόν, σας λέμε, εδώ στο “Καλοκαίρι Yes” ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει κλείσει και είναι οριστικό, ότι ξεκινάει γυρίσματα την επόμενη εβδομάδα για το Shopping Star», είπε η Φελίσια Τσαλαπάτη στον αέρα του Open.

 «Η Βίκυ Καγιά έχει δώσει τη δική της σφραγίδα στο Shopping Star, αλλά και η Ηλιάνα πιστεύω ότι θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα», είπε από την πλευρά της η Μαριάντα Πιερίδη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight