Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Πλησιάζει η πρεμιέρα στις Αμερικάνικες και Ελληνικές αίθουσες της "Barbie" με την Μάργκο Ρόμπι

Πλησιάζει η πρεμιέρα στις Αμερικάνικες κ...

Το διαφημιστικό τρέιλερ ήδη παίζεται στη Βέσο Μάρε - Οι πρώτες αντιδράσεις απ' όσους είδαν την ταινία μιλούν για κεφάτη, έξυπνη ταινία με εξαιρετικό καστ και ερμηνείες

Πραγματικά πολλοί είναι περίεργοι πώς θα πάει εμπορικά η ταινία «Barbie» σε σκηνοθεσία της ταλαντούχας δημιουργού με ανεξάρτητο αέρα και ματιά, Γκρέτα Γκέργουικ. Το φιλμ που θεωρείται από τις πιο αναμενόμενες ταινίες του φετινού καλοκαιριού σε λίγο καιρό θα δοκιμάσει την τύχη του στις κινηματογραφικές αίθουσες. Στις 21 Ιουλίου 2023 κάνει την πρεμιέρα της στις αίθουσες της Βορείου Αμερικής ενώ μία μέρα πριν, την Πέμπτη 20/7 βγαίνει στη χώρα μας και το διαφημιστικό τρέιλερ παίζεται ήδη στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε.

Η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας έγινε την Παρασκευή που μας πέρασε. Και όπως ήταν φυσικό έγινε μια έκρηξη από ροζ (και αντιδράσεις) στα social media.

Οι πρώτες αντιδράσεις, αναφέρει το flix.gr, μιλάνε για μια αρκετά αστεία και έξυπνη ταινία, ίσως και την καλύτερη ταινία της Γκρέτα Γκέργουικ (Μικρές κυρίες, Lady Bird και Frances Ha), ενώ όλοι αναφέρονται στις υπέροχες ερμηνείες τόσο της λαμπερής Μάργκο Ρόμπι όσο και, κυρίως, του γοητευτικότατου Ράιαν Γκόσκλινγκ. Παρόλα αυτά όμως υπάρχουν και κάποιοι που γράφουν για μια ιστορία η οποία, αν και αρκετά φεμινιστική, έχει τα πάνω και τα κάτω της, χωρίς να φτάνει στα επίπεδα που ίσως κάποιοι θα περίμεναν.

Η «Barbie», χάρη στις αξιοσημείωτες στιγμές της και την έντονη διαφημιστική της καμπάνια, έχει γίνει μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες του καλοκαιριού του 2023 (το καστ της ταινίας περιλαμβάνει και τον Γουίλ Φέρελ και τον Καναδοκινέζο ηθοποιό Σιμού Λιού) αναμένεται να βγει στις Αμερικάνικες μαζί με το ιδιαίτερα φιλόδοξο, σοβαρό «Oppenheimer» του Κρίστοφερ Νόλαν, το οποίο στην Ελλάδα θα δούμε από τις 24 Αυγούστου 2023 και μετά. Η αναμέτρηση του box office, που ονομάστηκε Barbenheimer, δείχνει πάντως την ταινία της «Barbie» ότι μπορεί να ξεκινήσει με 80-100 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις στην Αμερική, σε αντίθεση με το «Oppenheimer» το οποίο αναμένεται να ανοίξει γύρω στα 50 εκατομμύρια.

Στο μεταξύ αίσθηση έκανε η είδηση πως απαγορεύτηκε η προβολή της ταινίας «Barbie» στο Βιετνάμ!

Στην ταινία της 39χρονης Γκρέτα Γκέργουικ πρωταγωνιστούν η Μάργκο Ρόμπι στον ρόλο της αγαπημένης κούκλας – είδωλο, Barbie και ο Ράιαν Γκόσλινγκ στον ρόλο του Ken. H πλοκή της παραμένει ακόμα επτασφράγιστο μυστικό, αλλά πληροφορίες θέλουν την Barbie και τον Ken να μεταμορφώνονται σε ανθρώπους με την Barbie να έρχεται αντιμέτωπη με τις δυσκολίες μιας πραγματικής γυναίκας, με τους υπεύθυνους της εταιρείας παιχνιδιών να παλεύουν να την επαναφέρουν και ξανακλείσουν στον δικό της κόσμο.

Μαζί με τους Ρόμπι και Γκόσλινγκ παίζουν και οι Κέιτ ΜακΚίνον, Αλεξάντρα Σιπ, Αμέρικα Φερέρα, Σίμου Λιού, Χάρι Νεφ, Αριάνα Γκρίνμπλατ, Μάικλ Σέρα, Ισα Ρέι, Εμα Μακί και ο Γουίλ Φέρελ, όπως προείπαμε.

Στην ταινία «Barbie», το σενάριο έγραψε η Γκέργουιγκ μαζί με τον Νόα Μπόμπακ.

"Αστείο και πολύ έξυπνο, με μεγάλες ερμηνείες από την Margot Robbie, τον Ryan Gosling & τον Simu Liu που χαρίζουν στο θεατή αγνή διασκέδαση", ήταν μερικά χαρακτηριστικά σχόλια στο twitter για την ταινία που και εδώ στην Πάτρα αναμένουμε με ενδιαφέρον.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Oι φωτ. είναι από την ανάρτηση του flix.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture