Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο σταρ Ράιαν Γκόσλινγκ συγκρίνει την υποκριτική μέθοδό του με έξοδο από «δωμάτιο διαφυγής»

Ο σταρ Ράιαν Γκόσλινγκ συγκρίνει την υπο...

Θα τον δούμε τον επόμενο μήνα στην ταινία «Barbie» της Γκρέτα Γκέργουιγκ μαζί με την Μάργκοτ Ρόμπι

Ο 42χρονος Καναδός σταρ Ράιαν Γκόσλινγκ, από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του,  παραλλήλισε τη μέθοδο υποκριτικής που προτιμά με την προσπάθεια κάποιου να βρει την έξοδο από ένα «δωμάτιο διαφυγής».

Ο ξανθός πρωταγωνιστής του Οσκαρικού μιούζικαλ «La La Land» του Ντάμιεν Σαζέλ και της επερχόμενης ταινίας «Barbie» της Γκρέτα Γκέργουιγκ που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα Ιουλίου, είπε ότι προσεγγίζει τους ρόλους με αντιδραστικό τρόπο.

Σε συνέντευξη του στο βρετανικό GQ, ο Ράιαν Γκόσλινγκ, εξήγησε ότι όταν βρίσκεται αντιμέτωπος με απροσδόκητες συνθήκες στο γύρισμα, είναι σημαντικό να βρίσκει μια διέξοδο, αν και διευκρίνισε ότι δεν έχει βρεθεί ποτέ σε δωμάτιο απόδρασης.

Δίνοντας ένα παράδειγμα, ο ηθοποιός είπε ότι μερικές φορές πηγαίνει να εργαστεί με το σκεπτικό ότι είναι μια βροχερή μέρα, αν και δεν είναι.

Με την πάροδο του χρόνου, ο Ράιαν Γκόσλινγκ, πρωταγωνιστής ταινιών όπως «Το Ημερολόγιο», «Crazy Stupid Love», «Τhe Gray Man», «First Man», "Βlue Valentine", κ.α., ανακάλυψε ότι αυτή η προσέγγιση μπορεί να εφαρμοστεί σε κάτι περισσότερο από την απλή υποκριτική. Ίσως, για παράδειγμα, να είστε ένα παιδί που μεγαλώνει σε μια πόλη, στην οποία δεν θέλετε να είστε και προσπαθείτε να βρείτε μια έξοδο. «Ίσως ψάχνετε για κάτι που δεν μπορείτε να περιγράψετε με λέξεις και κάνετε ταινίες για να προσπαθήσετε να εντοπίσετε ό,τι ψάχνετε. Ίσως είστε ένα άτομο που δεν οραματιζόταν ποτέ να μεγαλώσει μια οικογένεια και μετά θα συναντήσετε το άτομο που αλλάζει, με κάποιο ριζικό τρόπο, τον τρόπο που βλέπετε τον εαυτό σας και το μέλλον σας. Η ζωή έρχεται πάνω σου, με όλες τις απροσδόκητες και εκπληκτικές ιδιαιτερότητές της. Αυτό που σε κάνει καλλιτέχνη είναι ο τρόπος που απαντάς» τόνισε.

Στη συνέντευξη ο Ράιαν Γκόσλινγκ αποκάλυψε ακόμη ότι στα νιάτα του, αντιμετώπιζε την υποκριτική λίγο σαν θεραπεία ή μια ευκαιρία «να διδάξει τον εαυτό του για τον εαυτό του».

*H ταινία "Barbie" όταν με το καλό βγει, αναμένεται να έρθει για προβολή και στην Πάτρα.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Σε σκηνή της "Barbie" πλάι στη...

Σε σκηνή της "Barbie" πλάι στην Μάργκοτ Ρόμπι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight