Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Michael Kors Fall -Winter 2024/25: Αποθέωσε τη ντουλάπα της γιαγιάς και της μαμάς του

Michael Kors Fall -Winter 2024/25:  Αποθ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το «grandma glamour» καταχειροκροτήθηκε στη νεουορκέζικη σκηνή της μόδας

Ένα από τα κορυφαία ονόματα της αμερικάνικης fashion βιομηχανίας, ο Michael Kors παρουσίασε στο ιστορικό κτίριο του πολυκαταστήματος Barney’s τη συλλογή του για τον επόμενο χειμώνα.

Στόχος μια φινετσάτη και ραφινάτη οπτική του αστικού βεστιαρίου με έμπνευση από τις δεκαετίες ‘30 και ’80. Όπως εξήγησε ο ίδιος ο σχεδιαστής, κινητοποιήθηκε θαυμάζοντας το νυφικό της γιαγιάς του και το αθάνατο old Hollywood style των Κάρολ Λόμπαρντ και Κάθριν Χέπμπορν. Aυτές οι επιρροές παντρεύτηκαν με το power dressing της αλλοτινής, μεταγενέστερης  ντουλάπας της μητέρας του. Ετσι, βλέπουμε ρετρό παλτό και ταγιέρ, σατινέ φορέματα και δαντέλες με υπέροχη ραφή αλλά και σακάκια με έντονους ώμους, βερμούδες και ανδρόγυνα παλτό. Κρεμ, ταμπά, γκρι, μαύρο, ροζ οι βασικοί χρωματικοί τόνοι, συν το λατρεμένο λεοπάρ.

Παρούσες ως τιμώμενες καλεσμένες οι ηθοποιοί Μπλέικ Λάβλι, Κέιτι Χολμς, Μπρι Λάρσον, Mέγκαν Φέι κ.α πιστές πελάτισσες του οίκου με τον χαρακτηριστικό κώδικα urban ένδυσης. «Καθώς πολλά αναποδογυρίζονται στον κόσμο, θεωρώ πως μέσω της δουλειάς μου οφείλω να κάνω τον κόσμο να αισθάνεται περισσότερη σιγουριά» δήλωσε ο ίδιος ο Michael Kors. Και παρουσίασε μια από τις collection που μας άρεσαν περισσότερο από ποτέ. Όλα φοριούνται και μένουν στην γκαρνταρόμπα, δεν βρίσκετε;

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View