Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Carolina Herrera- Νέα Υόρκη: Η λουλουδένια Ιρίνα Σάικ και το μίνι της Ντέμι Μουρ

Carolina Herrera- Νέα Υόρκη: Η λουλουδέν...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Εντυπωσιακό το show για τον επόμενο χειμώνα, δείτε την πασαρέλα και τους καλεσμένους του Wes Gordon

Yμνησε τις σιλουέτες των 80s- 90s ο Wes Gordon, δημιουργικός διευθυντής του αριστοκρατικού οίκου της αμερικάνικης μόδας, Carolina Herrera. Oι έντονοι ώμοι, τα φουσκωτά μανίκια, τα pop χρώματα, τα βολάν και ο άνθινος στολισμός εντυπωσίασαν το κοινό στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Όπως πάντα δεν έλειψαν οι φιγούρες με τη στενή μέση, το λευκό πουκάμισο και τις λάτιν αναφορές αλλά και οι στράπλες κλασικές τουαλέτες, που καθιέρωσε η ίδια η δημιουργός της εταιρείας, η οποία ήταν παρούσα.

Κατά τον Gordon έμπνευσή ήταν ο γυναικείος δυναμισμός. Ανάμεσα στα μοντέλα που είχαν τα μαλλιά τους τραβηγμένα πίσω και φορούσαν κατακόκκινο κραγιόν και μακριά σκουλαρίκια έλαμψε η ρωσίδα καλλονή Ιρίνα Σάικ. To παραμύθι της high society δεν χάνει την επιρροή του από το συγκεκριμένο οίκο ποτέ...

Front row χειροκρότησαν τις δημιουργίες του η Αννα Γουίντουρ, η Νταιάν Κρούγκερ αλλά και η Ντέμι Μουρ η οποία στα στα 61 της έδωσε το παρόν με καρό σύνολο (φορεματάκι με ασορτί τζάκετ και τσαντάκι) τολμώντας το μίνι μήκος με γυμνά πόδια. Το look ολοκληρώθηκε με mules Giuseppe Zanotti σε nude τόνο.  

 ^

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View