Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

«Capote vs.The Swans» Premiere: Υμνος στο ασπρόμαυρο, ακαταμάχητη η Ντέμι Μουρ στη Νέα Υόρκη

«Capote vs.The Swans» Premiere: Υμνος στ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η 61χρονη star εμφανίστηκε με Balmain φόρεμα – έργο τέχνης με τρισδιάστατο κύκνο, εκεί και ο Αχιλλέας- Αλέξιος

Ένα red carpet πρωτοφανές για πρεμιέρα τρέλανε τα φλας στην καρδιά της Νέας Υόρκης.

Με αφορμή την έναρξη της προβολής της πολυαναμενόμενης τηλεοπτικής σειράς «Capote vs.The Swans» του πανίσχυρου τηλεοπτικού δημιουργού Ράιαν Μέρφι, οι πρωταγωνίστριες ντύθηκαν αποκλειστικά με black & white. Η αλάθητη και υπέρκομψη διχρωμία που αντέχει στο χρόνο επιλέχθηκε για να εκπροσωπήσει τη νοσταλγική φινέτσα των κεντρικών προσώπων της ιστορίας. Η σειρά βασίζεται σε αληθινά περιστατικά, ρίχνοντας φως στη σχέση του συγγραφέα Τρούμαν Καπότε με τη γυναικεία κοινωνική ελίτ της Νέας Υόρκης (ονόματι The Swans) την εποχή ’60- ’70.

 Επικεφαλής του εντυπωσιακού style των πρωταγωνιστριών, η 61χρονη Ντέμι Μουρ, που επέλεξε μια ολοκέντητη στράπλες τουαλέτα Balmain με έντονη σιλουέτα- κλεψύδρα. Ένα μοναδικό φόρεμα που σχημάτιζε ρίγες με σήμα κατατεθέν έναν κύκνο στο μπούστο. Με τα μακριά, ίσια μαλλιά που συνηθίζει, νεανική φρεσκάδα και κοσμήματα Cartier η Ντέμι ήταν δικαιωματικά στο επίκεντρο της προσοχής.

Αμέσως μετά γοήτευσε η πάντα stylish Ναόμι Γουοτς με δαντελένιο φόρεμα και τσανάκι- κύκνο, γεμάτο κρύσταλλα. Όμως και οι υπόλοιπες «έβαλαν τα δυνατά τους» καθώς η σειρά από τις πρώτες φωτογραφίες και τις αφίσες που έχουν κυκλοφορήσει είναι υψηλής αισθητικής, με απίστευτα ρούχα.

 Η Kαλίστα Φλόχαρντ έδωσε το παρόν με Zuhair Murad, η Κλοέ Σεβινί με Christopher John Rogers, η Νταιάν Λέιν με Cristina Ottaviano, η  Εμμα Ρόμπερτς με Giambattista Valli κ.α. Ανάμεσα στους καλεσμένους και ο 23χρονος Αχιλλέας – Ανδρέας, γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ με το κορίτσι του Ιζαμπέλα Μασενέ. Ακολούθησε afterparty στο The Plaza Hotel, όπου η αγέραστη Ντέμι Μουρ παρουσίασε ακόμα ένα ασπρόμαυρο look στο πλευρό του Ράιαν Μέρφι. 

Μόλι Ρίκγουολντ αριστερά, Αχιλλέας Αλέξι...

Μόλι Ρίκγουολντ αριστερά, Αχιλλέας Αλέξιος και Ιζαμπέλα Μασενέ δεξιά

Ράιαν Μέρφι- Ντέμι Μουρ

Ράιαν Μέρφι- Ντέμι Μουρ

Η αφίσα της παραγωγής

Η αφίσα της παραγωγής

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View