Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Kέλι Ράδερφορντ: Πάει το Gossip Girl, στέφθηκε icon του διαδικτύου και των mirror selfies

Kέλι Ράδερφορντ: Πάει το Gossip Girl, στ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

«Χαμός» με το everyday elegance που πρεσβεύει σε Instagram και Tik Tok, τη θεωρούν Carolyn Bessette-Kennedy του σήμερα

Τι συμβαίνει με την αμερικανίδα ηθοποιό Κέλι Ράδερφορντ;

Η 55χρονη tv star, η οποία έγινε διάσημη στο ρόλο της υπέρκομψης και πάμπλουτης μαμάς Lily van der Woodsen στη δημοφιλή σειρά Gossip Girl, έχει εξελιχθεί σε style icon με διθυραμβικές κριτικές και ενθουσιώδη σχόλια. Από τα τέλη του 2020 ειδικότερα, που ξεκίνησε να ανεβάζει στο Instagram selfies φωτογραφίες στον καθρέφτη του ασανσέρ της, προσελκύει καθημερινά το ενδιαφέρον των χρηστών του διαδικτύου αλλά και των περιοδικών. Την αποκαλούν «Icon» και «Βασίλισσα», το ντύσιμό της έχει τεράστια αποδοχή.

Η Κέλι, αντιπροσωπεύει ένα πολύ chic πρότυπο καθημερινού casual, που προκαλεί δικαίως απανωτά δημοσιεύματα.  Το αριστοκρατικό Tatler έγραψε θέμα «μέσα στην γκαρνταρόμπα της πραγματικής ζωής της Lily van der Woodsen» επαινώντας τον μονοχρωματικό μινιμαλισμό των looks της αλλά και την ανάδειξη καθιερωμένων αλλά και ανερχόμενων designers. «Το glam της Madison Avenue συναντά το Scandi-cool- girl» σημείωσε, περιγράφοντας πως μόνο εκείνη συνδυάζει τόσο υπέροχα ένα oversized μοχέρ πλεκτό με μια μεταξωτή φούστα, ή μια κάπα με sock boots.

Kατά τη Vogue διαθέτει απαράμιλλο sense of style. Το Harpers Bazaar αναφέρεται στην «fashion αναγέννησή» της, ενώ το Grazia μας ενημερώνει πως κατά το TikTok είναι το πρότυπο του ρεύματος «Birkin Mom».

Με καταγωγή από το Κεντάκι ξεκίνησε να παίζει σε σαπουνόπερες από το 1987. Εχει στο ενεργητικό της  δυο διαζύγια και πολυετείς νομικές περιπέτειες  για την κηδεμονία των δυο παιδιών της. Ουδείς περίμενε πως θα εξελιχθεί σε star του διαδικτύου μετά τη χρυσή τηλεοπτική της θητεία.

 Συνήθως τη βλέπουμε με «ουδέτερους», διαχρονικούς τόνους που δεν «φωνάζουν», δηλαδή πολύ εκρού και κρεμ, διάφορα μπεζ, μαύρο, γκρι κλπ. Κάποια καρό, ριγέ, ελάχιστα άνθινα prints ή ζακάρ «σπάνε» κάθε τόσο την εμμονή με τις μονοχρωμίες. Όλα τα ρούχα της πέφτουν χαλαρά επάνω της και φαίνεται σχεδόν πάντα άβαφη. Αν και παραμένει- σε ώριμη ηλικία- υποδειγματικά λεπτή, δεν επιλέγει στενές γραμμές, ούτε προκλητικά ανοίγματα που αποκαλύπτουν γυμνή επιδερμίδα. Eπίσης, μας θαμπώνει με flat παπούτσια σε ιδιαίτερα σχήματα γιατί έχει διαγράψει τα ψηλοτάκουνα! Ειδικά το «outwear με χαρακτήρα» που επιλέγει (γούνες, παλτό, πανοφόρια, τζάκετ) μας έχει σαγηνεύσει. Maria de la Orden, Malene Birger, Souer, Ugg, Veronica de Piante κάποια από τα αγαπημένα της brands.

Οι experts της μόδας εξηγούν ότι αν και το όνομα της Ράδερφορντ έχει κολλήσει με τα επίκαιρα ρεύματα της «ήσυχης πολυτέλειας» και της «Birkin Mοm», εκείνη έχει ξεφύγει από το αλλοτινό ενδυματολογικό ύφος του Gossip Girl. Και αυτό γιατί η τηλεοπτική Lily ντυνόταν με πιο κλασικές μάρκες που συνηθίζονται στα σαλόνια του Upper East Side της μεγαλοαστικής Νέας Υόρκης. Σήμερα, προτιμάει σύνολα πιο street φιλοσοφίας, που όμως συνδυάζουν έξυπνα φινέτσα και πρακτικότητα

Όπως έχει γραφτεί, η Κέλι έχει πάρει τη θέση της Carolyn Bessette-Kennedy στον τομέα της λιτής, καθημερινής κομψότητας. «Είμαι casual στη ρουτίνα μου. Κυκλοφορώ χωρίς μακιγιάζ και με τα μαλλιά μου νωπά μετά το μπάνιο. Θέλω όμως να αισθάνομαι καλοντυμένη. Εμπνευσή μου διαχρονικά τα περιοδικά που διάβαζε η μητέρα μου και οι σικάτες γυναίκες που συναντάω» έχει δηλώσει η ίδια.

Δεν είναι πως η Κέλι Ράδερφορντ δεν κρατάει σήμερα Birkin bag, είναι πως έχει να δείξει  πολλές άλλες επιλογές. Παρακολουθώντας την (kellyrutherford)
ανακαλύπτεις διαρκώς labels που δεν είναι τόσο απρόσιτα οικονομικά. Είμαστε κι εμείς ανάμεσα στους θαυμαστές τις. Ρίξτε μια ματιά, αποτελεί έμπνευση.

 

 Ειδήσεις Τώρα

«Εξαφανίζονται» τα διαθέσιμα ακίνητα στην Πάτρα και στις άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας

Πενέλοπε Κρουζ: Chanel είδωλο στα βραβεία Γκόγια, με «bob» κούρεμα και ανταύγειες

San Remo Festival: Η 22χρονη νικήτρια, Τραβόλτα, Μπόλε, Αλβέρτος και απίστευτη ανδρική μόδα

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View