Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Πλάτωνας Παπαγιαννόπουλος: Τί είδε στο couture show της Celia Kritharioti με τη Ναόμι Κάμπελ

Πλάτωνας Παπαγιαννόπουλος: Τί είδε στο c...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το γνωστό πατρινό μοντέλο βρέθηκε στο Παρίσι ανάμεσα στους «λίγους και εκλεκτούς» καλεσμένους από την Ελλάδα

H ελληνική μόδα ταξιδεύει στη γαλλική πρωτεύουσα σε μεγάλες- και super glam- στιγμές.

Για δεύτερη φορά η «γαζέλα» της μόδας, το super model Ναόμι Κάμπελ περπατάει για την Ελληνίδα couturier Celia Kritharioti και μάλιστα στο πλαίσιο της Εβδομάδας Υψηλής Ραπτικής του Παρισιού. Η couture σειρά Spring/Summer 2024 με πηγή έμπνευσης τον βυθό της θάλασσας, αποκαλύφθηκε με ονειρικό φόντο στο Pavillon Cambon Capucines.

Με τίτλο «Deep Sea» και βασικούς τόνους  γαλάζιο aqua, μπλε, πράσινο, ροζ, μωβ, ασημί, χρυσό και κίτρινο καταχειροκροτήθηκαν πολύ εντυπωσιακές δημιουργίες.

Φτερά, κρύσταλλα, κεντήματα, τούλι, ταφτάδες, οργάντζες και μεταλλικές επιφάνειες, με στολίδια αστερίες, κοχύλια, κοράλλια αντιπροσώπευσαν τη luxury παράδοση του οίκου και εξέφρασαν οικολογικό μήνυμα περί βιωσιμότητας.

Η Ναόμι προκάλεσε καταιγισμό φλας και βίντεο στα κινητά περπατώντας με μοναδική αυτοπεποίθηση και αγαλμάτινη σιλουέτα. Η ασημένια στράπλες τουαλέτα της παρέπεμπε στην αναδυομένη Αφροδίτη του Μποτιτσέλι και τα μαλλιά της ήταν πιο μακριά από ποτέ. Συμμετείχαν όμως και άλλες δυο διάσημες καλλονές, η Κοκό Ροσά με φλούο κίτρινο, εφαρμοστό μάξι με κλος τελείωμα και η Κάντις Σουάνεπολ (από τα κορυφαία αγγελάκια της Victorias Secret)που ντύθηκε νύφη στο φινάλε.  

Ανάμεσα στους θεατές ήταν η Πορτογαλίδα μοντέλο και ηθοποιός Σάρα Σαμπάιο, οι Σάρα Χάρις και Ντέμνα Τζανίνι της βρετανικής Vogue, Λίντια Σλέιτερ του βρετανικού Harper’s Bazaar, Σάσα Σλέιτερ της Telegraph. Οικογένεια, φίλοι και συγγενείς της σχεδιάστριας ταξίδεψαν στο Παρίσι για το γεγονός. Μιλάμε για τις Isabel Getty, Sabrina Percy, Καλλιόπη Καρέλα, Ρόη Αποστολοπούλου, την πατρινή  Χριστιάννα Ροδοπούλου- Καίσαρη με την κόρη της Αναστασία. Εκεί και οι Δήμητρα Κούστα, Βέτα Τσουκαλά, Καρολίνα Αγγελοπούλου, Μαρίνα Βερνίκου, Σούλα Λιάκου, Ανέστης Ευαγγελόπουλος η σύζυγος του Νίκου Παπανδρέου Αλεξία Κληρονόμου. To γνωστό πατρινό μοντέλο Πλάτωνας Παπαγιαννόπουλος ήταν επίσης στην guest list. 

 «Σε έναν κόσμο όπου η θάλασσα δεν είναι απλώς ένα σκηνικό, αλλά μια πηγή έμπνευσης, είμαστε υποχρεωμένοι να αναλογιστούμε τον αντίκτυπο των επιλογών μας. Το κάλεσμα να διατηρούμε τους ωκεανούς μας καθαρούς αντηχεί μέσα από τις δημιουργίες υψηλής ραπτικής, συμβολίζοντας την αρμονία μεταξύ της ομορφιάς και του περιβάλλοντος που μας γεννά εκ νέου» διαμήνυσε το label Celia Kritharioti.

«Η θάλασσα αποτελεί έμπνευση και σημείο αναφοράς για μένα. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς να τη βλέπω ή να ταξιδεύω μέσα της», ανέφερε η ίδια η σχεδιάστρια.

Στο after party που ακολούθησε στο εμβληματικό Hotel de Crillon τραγούδησαν οι Κωνσταντίνος Αργυρός και Καλομοίρα με πολλά στιγμιότυπα διασκέδασης να κάνουν το γύρω του διαδικτύου.

Ο Πλάτωνας Παπαγιαννόπουλος, ο οποίος είχε προσκληθεί στο event,  γοήτευσε με crop σακάκι από παγιέτες και μας μίλησε σχετικά: «Τη Ναόμι Κάμπελ την είχα ξαναδεί στο Παρίσι, σε δείπνο στο Hotel Costes, αλλά τη θαύμασα πρώτη φορά να περπατάει. Είναι μοναδική στο είδος της, την κοιτάς και σου κόβονται τα πόδια. Με μια απίστευτη ενέργεια- δηλαδή τίποτα δεν είναι τυχαίο. Μου φάνηκε πολύ ανανεωμένη και σε τέλεια φόρμα. Εννοείται η Κάντις Σουάνεπολ διαθέτει φυσική ομορφιά που σε εντυπωσιάζει, αλλά η Κοκό Ροσά είναι αυτή που θεωρώ πως ξεσήκωσε τον κόσμο μετά τη Ναόμι. Εχει φοβερό στυλ και τεατράλε κίνηση στο catwalk. Μιλήσαμε στο after party, μου σύστησε τον άντρα της και ανέφρε πως αγαπάει πολύ την Ελλάδα και θέλει να έρθει σύντομα στη χώρα μας. Χάρηκα πολύ που ήμουν ανάμεσα στους καλεσμένους της Celia, που ήταν λίγοι και εκλεκτοί, μαζί με τη φίλη μου Σούλα Λιάκου του Cavo Tagoo. Τα ρούχα που παρουσιάστηκαν είναι super glam και η αίθουσα στο Hotel de Crillion έχει μια θέα που δεν περιγράφεται, σου μένει στη μνήμη». 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View