Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Valentino girls στο Παρίσι Κάιλι Τζένερ και Τζένιφερ Λόπεζ, εικόνες από το απίθανο show

Valentino girls στο Παρίσι Κάιλι Τζένερ ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Μια μαγευτική collection της couture week , δείτε φωτογραφίες πάνω και κάτω από την πασαρέλα

Στην καρδιά της Paris Couture Week για τη σαιζόν spring -summer 2024 έκλεψε την παράσταση ο οίκος Valentino, ενώ στη front row παρέλασαν οι πιο stylish διασημότητες.

Η αγέραστη λατίνα super star Τζένιφερ Λόπεζ, η πάμπλουτη επιχειρηματίας των ειδών ομορφιάς και της reality φαμίλιας Καρντάσιαν, Κάιλι Τζένερ με την κορούλα της Στόρμι, η καλλονή Ρόζι Χάντιγκτον και η περιζήτητη ηθοποιός Φλόρενς Πιου ντύθηκαν από το brand στα κατάμαυρα. Sexy κοψίματα, λάμψη και φιογκάκια έκαναν τη διαφορά.

Η mamager Κρις Τζένερ, κατά την άποψή μας ήταν η πιο καλοντυμένη με ένα εκπληκτικό γκρι παλτό Valentino με φτερά. Παρούσα και η σιδηρά κυρία της αμερικάνικης Vogue, Αννα Γουίντουρ στο style που συνηθίζει, συνοδευμένη από το σκηνοθέτη Μπαζ Λούρμαν.  

Η πασαρέλα δια χειρός Pierpaolo Piccioli ήταν ακόμα μια φορά μαγευτική. Αν και μιλάμε για couture συλλογή, έχει τη δύναμη να κατεβάσει στο δρόμο στοιχεία παραδοσιακά αμπιγιέ. Τα φτερά, τα τρισδιάστατα λουλούδια και τα τεατράλε κλος συνδέονται με cargo εξωτερικές τσέπες και μάλλινα κομμάτια. Οι μονοχρωμίες παντρεύονται μεταξύ τους υπέροχα. Όλα εμπνευσμένα αλλά όχι μεγαλομανή…  

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View