Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Ρόζι Χάντιγκτον: Απογείωσε το λευκό cape dress στο Valentino show, δείτε κι άλλους guests

Ρόζι Χάντιγκτον: Απογείωσε το λευκό cape...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

H βρετανίδα style icon ξέρει να ντύνεται και το απέδειξε χθες στο Παρίσι

Ουδείς αμφισβητεί την ομορφιά των επιδραστικών Valentino collections στη νέα περίοδο με τη σφραγίδα του Pierpaolo Piccioli.

Για την άνοιξη του 2024, το διάσημο label ύμνησε το γυναικείο σώμα, με αναφορές στην απελευθέρωση και τον ανθρωπισμό. Το διάτρητο εφέ σε άνθινους σχηματισμούς και το λευκό χρώμα πρωταγωνίστησαν. Επικεφαλής μούσα η Κάια Τζένερ. Οι επώνυμοι καλεσμένοι στο Παρίσι φόρεσαν τα πιο αντιπροσωπευτικά outfits του label με φτερά, γραβάτες, τρισδιάστατα λουλούδια. Εμείς πάντως χαζέψαμε κυρίως τη βρετανίδα καλλονή, super model και influencer Ρόζι Χάντιγκτον.

Πρόβαλε την πιο λιτή πλευρά του οίκου με ένα απέριττο, μίντι φόρεμα με κάπα στο απόλυτο λευκό, με ασορτί μπότες και ταμπά τσάντα. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα μόνο μπροστά και το μακιγιάζ μονοχρωματικό smokey σε nude. Τα cape dresses έχουν πια καθιερωθεί στο προσκήνιο της μόδας και ταιριάζουν σε πολλές γυναικείες σιλουέτες. Εχουν κίνηση στο περπάτημα ενώ καλύπτουν και σωματικές περιοχές που δεν θέλουμε να τονίσουμε…  Ψάξτε για το δικό σας.

Στις φωτο οι ηθοποιοί Φλόρενς Πιου, Λέσλι Μαν, Πεν Μπάντζλι, Αντριου Γκάρφιλντ, η Λεονί Χαν που βασιλεύει στο διαδίκτυο, η Σιμόν Ασλει του Bridgerton, οι αδελφές Χίλτον κ.α όμως η 36χρονη Ρόζι είναι το «κάτι άλλο». Εχει την πρόσβαση στα luxury αγαθά όπως και άλλοι, αλλά εκείνη ξέρει να ντύνεται και αυτό φαίνεται.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View